Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuži ju bivši suprug

U kuću od 124 metra kvadratna Ella i Charles su uselili 2021. i ovako izgleda unutrašnjost kuće

Foto: Instagram
1/11
23.10.2023.
u 20:06

Kada su se iz Zagreba preselili u istarske Bale Ella je često na društvenim mrežama dijelila fotografije novog doma i otkrila je tada pratiteljima kako će kuću renovirati i pokazala je tada idejni plan renovacije

Pet godina je Ella Dvornik s tadašnjim suprugom Charlesom Pearceom tražila idealan dom na području Istre i Kvarnera. Prije tri godine su konačno pronašli kuću koja odgovara njihovim kriterijima te su se 2021. godine s kćerima preselili u Bale. Ove godine par se odlučio rastati i sada britanski poduzetnik Charles Pearce (45) tuži svoju bivšu suprugu Ellu Dvornik (32) zbog udjela u kući u Balama, a čiji je ona jedini vlasnik.  Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine - kratko stoji u zabilježbi.  Nadalje, navodi se i kako sama kuća ima 124 metara kvadratnih, a dvorište 551 metar kvadratni, odnosno da je ukupna kvadratura 675 metara kvadratnih, stoji u zemljišnim knjigama,  pišu 24 sata.

Kada su se iz Zagreba preselili u istarske Bale Ella je često na društvenim mrežama dijelila fotografije novog doma i otkrila je tada pratiteljima kako će kuću renovirati i pokazala je tada idejni plan renovacije, koja se zasad nije ostvarila do kraja. - Kuća je ok, al' nije baš najpametnije arhitektonski osmišljena za nas - napisala je tada. Otkrila je kako će promijeniti poziciju kuhinje te će produžiti sobu u kojj je dnevni boravak na prostor terase. 

 

 

 - Volim Zagreb, rodila sam se tamo, živjela sam u velikim gradovima Europe. Alli Istra... to je država za sebe. Ovo malo mjesto u kojem živim i obitavam je prešlo sva moja očekivanja. Svaka kava ima bolji okus ujutro... i veliki grad mi nikad neće zamijeniti kvalitetu života i življenja koju imam ovdje - napisala je. Kad su se uselili u novu kuću podijelila je s pratiteljima kako joj je život izgledao na početku preseljenja.

 

 

1/27

- Zadnjih 5 dana , kako smo oči otvorili dok nismo klonuli smo raspakiravali, dizali, micali, premještali, čistili, sklapali pješčanike, ljuljačke, šatore, samo da nam dođu hahari u svoj novi zauvijek dom. I sve je vrijedilo, svaka ogrebotina, modrica, upala mišića, kad je Balie ušla i vrištala od sreće ugledavši svoju sobu i vrt u kojem se sad može nesmetano igrati. Da mi je netko prije 5 godina rekao da ću s dvoje djece živjeti pa skoro “na selu” sa nešto više od tisuću susjeda, kladila bi se da se to nikada neće meni dogoditi. Prvo da cu uopće imat dijete, a kamoli dvoje, a tek onda da ću i napokon iz najma prijeći u vlasništvo i to ne u nekom velikom gradu, već malom tihom mjestu. eto dogodilo se i to i već mi se par dana u glavi vrti glas moga dide Borisa : SVAKOOOOOOOO NAŠEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEE EEEEEEEEEE..... maaaaaa loooooooo MISTO! U duši je uvik čisto, jer sve ča mu na um sine, čini da mu vrime mine. A ako se i dogodi da nikoga zlo pogodi a moj Bože, ča se može moglo je i svršit gore! - napisala je tada.

Komentara 6

DZ
Dzasmin
06:44 24.10.2023.

Pratiteljima? Da mi je samo vidjeti kako izgledaju takvi!

Avatar Cera
Cera
05:11 24.10.2023.

Žalosno je kad namiguša proda rupu da ne bi radila... Toliko je cjenila sebe da bi na silu došla do kvadrata.Sramota, barem neke istrangramuše nisu toliko ohole.

TU
TutoBruto
23:58 23.10.2023.

Odradila je posao kako treba. Profesionalno za svoj zanat. Svaka cast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije