Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPREPOZNATLJIV

U hit-seriji zarobio je srca mnogih, no povukao se iz Hollywooda, okrenuo vjeri i potpuno promijenio izgled

Foto: Profimedia
1/8
01.09.2021.
u 12:15

– Protekle tri godine uključen sam u nekoliko vjerskih organizacija – otkrio je jednom prilikom glumac Angus T. Jones te priznao da je i dalje zainteresiran za glumu.

Glumac Angus T. Jones (27) proslavio se ulogom Jacka u popularnoj humorističnoj seriji ''Dva i pol muškarca'', u kojoj je glumio punih deset godina, od 2003. godine do 2013, a o njegovu životu nakon što se povukao iz serije malo se zna. Glumac se okrenuo vjeri i ponovno je otkrio kršćanstvo. "Protekle tri godine uključen sam u nekoliko vjerskih organizacija", otkrio je jednom prilikom te priznao da je i dalje zainteresiran za glumu. Zbog toga i je prava rijetkost vidjeti glumca danas, a to je za rukom pošlo fotografima koji su ga uhvatili u Los Angelesu. Od slatkog dječačića kakav je bio, danas je teško prepoznatljiv, a njegovi fanovi šokirani su svaki put kada izađu nove fotke. Glumac nosi dugu bradu, dioptrijske naočale, a imao je i kapu. 

Foto: Profimedia
Inače, Jones je glumio od malih nogu, a prvu je ulogu dobio sa samo pet godina. Radilo se o filmu ''Simpatico''. Glumio je i u još nekoliko manjih filmskih uloga, a onda je utjelovio Jacka, po čemu ga svi prepoznaju. Dodajmo i da je seriju ''Dva i pol muškarca'' u jednom intervjuu popljuvao. "Nije moguće u isto vrijeme biti istinski bogobojazna osoba i sudjelovati u seriji kao što je ta. To se potpuno kosi s onim što me Biblija uči", objasnio je tada.

Podsjetimo, u seriji 'Dva i pol muškarca' Jones je prvo glumio s Charliejem Sheenom, koji je glumio njegova strica Charlieja Harpera i s Jonom Cryerom, koji je glumio njegova oca Alana. U devetoj sezoni jednu glavnu ulogu od Sheena je preuzeo Ashton Kutcher. Serija ima ukupno dvanaest sezona, a 2011. je proglašena ''najvećom hit-komedijom u posljednjem desetljeću''.

VIDEO Severina nam potvrdila nagađanja: ''Moje dijete će spavati u svom domu''

Komentara 6

Avatar Member berries
Member berries
13:15 01.09.2021.

Bar drži do svojih principa. Inače 2,5 bez njega i Charlija su bezveze

DU
Deleted user
13:18 01.09.2021.

Što nije Jake (Harper), a ne Jack (Harper)?

KO
Kott
12:46 01.09.2021.

Prolupao, jadan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije