Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimanje počelo prije 22 godine

U 'Dadilji' je utjelovio Maxwella Sheffielda: Glumac tek sada odlučio otkriti neke detalje koji su se događali iza kulisa

Foto: YouTube screenshot
1/8
24.09.2021.
u 23:00

- No ako netko smisli i ponudi mi da ponovno budem Maxwell Sheffield, bit će mi drago - priznao je glumac te otkrio što misli o mogućnosti da se ekipa serije ponovno sastane..

Poznati visoki tonovi glasa dadilje Fran, njene modne kombinacije i dogodovštine u humorističnoj seriji 'Dadilja' mnoge vraćaju u neka druga vremena. Ova se popularna serija počela snimati prije više od 22 godine, a u intervjuu za magazin People, glumac Charles Shaughnessy koji je utjelovio Maxwella Sheffielda otkrio je zanimljive činjenice koje su se događale iza kamera. Kćeri popularnog glumca Jenny i Maddy danas su odrasle, a kao male pratile su seriju te ih je posebno ljutio njegov odnos s dadiljom Fran Fin, koju je glumila Fran Drescher. Shaughnessy je ispričao kako su one posebno burno reagirale na njihove bliske scene.  "Jednog dana sam se vratio kući, a moja Maddy je bila poprilično uzrujana. Ona je te večeri gledala epizodu i rekla: 'Tata, nemoj više ljubiti tu djevojku!' Nije joj se nimalo sviđala ta kemija između Fran i Maxwella", ispričao je britanski glumac. 

Glumac je govorio i o mogućnosti da se ekipa popularne serije ponovno sastane. "Ponovno okupljanje bilo bi baš zabavno, ali teško je jer ljudi sada još gledaju 'Dadilju', koja ima 30 godina, a mi više tako ne izgledamo. Ja sam puno stariji. Puno je i Fran starija. Djeca su starija. Tu istu priču bi bilo lijepo stvoriti, no vjerojatno nije moguće. Taj vlak je otišao. Ne možete ponovno stvoriti tu čaroliju. Pomoću nekih elemenata možete stvoriti nešto drugo, ali to neće biti ono što je bilo izvorno. No ako netko smisli i ponudi mi da ponovno budem Maxwell Sheffield, bit će mi drago", priznao je glumac. 

Inače, glumac je svoju karijeru započeo kao Alistair Durban u seriji 'General Hospital' koja ga je lansirala među zvijezde. Danas se vraća televiziji kao Shane Donovan u Peacockovoj spinoff seriji 'Days of Our Lives: Beyond Salem' te ako Victor Cassadine u svojoj 'General Hospital' za koju tvrdi da se osjeća kao kod kuće.

VIDEO Preminuo glumac Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda u seriji 'Seks i grad'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije