Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Struka o Dori:

U Bakuu će biti puno balada sličnih “Nebu” Nine Badrić

nina badrić
20.02.2012.
u 12:00

“Pjesma je lijepa, ali nisam sigurna je li prava za Eurosong. Bila bih sretnija da je odabrala neku bržu”, kazala je Sanja Doležal

U dugoj bijeloj haljini koju je dizajnirala Matija Vuica Nina Badrić u subotu navečer na Dori otpjevala je autorsku pjesmu “Nebo” s kojom će nas u svibnju predstavljati na Eurosongu u Azerbajdžanu. Iako je pjevačica miljenica publike, glazbeni stručnjaci s oprezom govore o plasmanu njezine ljubavne balade. Smatraju da nije otpjevala ništa neočekivano ni izvan svog već poznatog glazbenog izričaja.

– Pjesma je lijepa, ali nisam sigurna je li prava za Eurosong. Ja bih osobno radije da je odabrala neku bržu – rekla je Sanja Doležal, koja je s Novim fosilima i pjesmom “Ja sam za ples” 1987. godine na Eurosongu osvojila četvrto mjesto.

Skladatelj i producent Tonči Huljić ističe da je u Baku trebala ići neobična, ali jednostavna pjesma jer Ninu tamo čeka jaka konkurencija. Bivša urednica Zabavnog programa na HTV-u Ksenija Urličić, koja je godinama bila zadužena i za izbor hrvatske pjesme za pjesmu Europe, kaže da ćemo se dostojno predstaviti, ali nije htjela prognozirati rezultate.

– Teško je govoriti o plasmanu jer će takvih ljubavnih pjesama biti puno – rekla je K. Urličić.

Glazbenik Rajko Dujmić nije htio biti oštar. – Ninu volim još dok je bila djevojčica pa pjesmu ne mogu komentirati – kazao je. Iako se pjesma nalazi na albumu “NeBo”, koji je 39-godišnja pjevačica izdala u prosincu, njezina splitska kolegica nema mišljenje o njoj.– Stvarno još nisam čula tu pjesmu – kazala je zaposlena Jelena Roga.

Komentara 4

JA
jadre
15:14 20.02.2012.

......iz svega se da zaključiti ..Nina....da si uzaludno apstinirala od sexa....

OX
oxymoron
16:03 20.02.2012.

Jel Nina rekla Vuici da joj treba haljina za Euroviziju ili za krizmu?

KA
Karla
22:11 20.02.2012.

Pod hitno treba promijeniti pjesmu i uzeti Dat će nam Bog za Euroviziju! Ova je tako dosadna i prosječna da s njom nema šanse da uđemo u finale a s onom brzom i zgodnom Dat će nam Bog mogli bismo i pobijediti. Nina Razmisli još jednom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije