Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tako malo vremena

U Anezinu novom spotu glumi Hrvat koji je radio s Malkovichem, Travoltom i Lundgrenom

Anezi
Foto: Promo
1/6
15.04.2024.
u 15:52

Svidio mu se tekst jer se u njemu djelomično pronašao, a potom su shvatili da bi ovaj uspješni Hrvat s inozemnom karijerom bio odličan i u spotu u kojem je glumio muškarca zaokupljenog jurnjavom za novcem. Kako bi priča bila autentičnija u spotu se vozio u svome luksuznom automobilu Ferrari Roma.

Alena Nezirević Anezi, pjevačica iz istarskog Vrsara novi singl i spot za pjesmu "Malo tvoga vremena" snimila je još na engleskom i njemačkom jeziku,  a glumac u video uratku je Anezin dugogodišnji prijatelj Neb Chupin, koji dobro poznaje njezin put na glazbenoj sceni kao i pjevanje na stranim jezicima.

U ovoj pjesmi, koja započinje pitanjem 'Kome danas novac ne kroji vrijeme'? Anezi šalje indikativnu poruku o međuovisnosti novca, vremena i ljubavi. Do ove zanimljive suradnje došlo je spontano 2022. godine kada je Anezi pustila pjesmu na hrvatskom u Nebovu prisustvu.

- Svidio mu se tekst jer se u njemu djelomično pronašao, a potom su shvatili da bi ovaj uspješni Hrvat s inozemnom karijerom bio odličan i u spotu u kojem je glumio muškarca zaokupljenog jurnjavom za novcem. Kako bi priča bila autentičnija u spotu se vozio u svome luksuznom automobilu Ferrari Roma.

"Ferrari je meni simbol uspjeha i jako se dobro osjećam u njemu upravo zbog toga. Anezina pjesma na prvu djeluje jednostavna, ali kada se zaroni dublje u poruku pjesme većina ljudi, koja puno radi u životu kao i ja, mora priznati da ima novac, ali nekada jednostavno nema vremena. Zato je pjesma doprla do mene i zato sam se odlučio na ovu suradnju kao glumac u spotu za koju se tek kasnije odlučilo da će se snimiti na još dva jezika. Rado podržavam mlade i talentirane ljude, a pogotovo kada suradnja ima smisao i daljnji potencijal" - govori Neb.

 

Iako isprva nije bilo planiran izlazak pjesme na još dva jezika, Anezi je predložila Nebu da je prevedu na njemački s obzirom da već godinama priprema takve projekte, ali i na engleski jer je on nekoliko puta godišnje u Los Angelesu te da odmah snime i spot na sva tri jezika. Naime Anezi trenutačno snima svoje pjesme na njemačkom, a paralelno radi i na albumu Nene Belana za to tržište. Taj projekt započela je u koroni na nagovor menadžera iz Njemačke.

"Sretna sam što je do suradnje s Nebom došlo slučajno iako ne vjerujem u slučajnosti. Zato mi je još draže što smo suradnju proširili i na prevođenje na dodatna dva jezika. Neb i Sonja Bajić su prevoditelji, a jako sam zahvalna prijatelju i suradniku Rolandu Budinu, poznatom i kao Mental Blue, koji je koautor glazbe sa mnom, te autor aranžmana i producent. Otvorena sam za to da me život iznenadi pa tako i s time što će biti sa svim tim u inozemstvu, a veselim se reakcijama na ovu hrvatsku verziju." - ističe Anezi.

VEZANI ČLANCI: 

Premijeru iščekuje i Neb, koji osim što voli film, voli showbizz i glazbenu scenu. Ovaj uspješni glumac i filmski producent ujedno je i poduzetnik, koji trenutačno s obitelji živi u Zagrebu. Dugo godina proveo je u Americi gdje je 1992. diplomirao u Bostonu za inženjera strojarstva da bi se potom preselio u Los Angeles gdje se počeo baviti glumom. Tako je lani glumio u Lionsgateovom hit trileru `Mindcage` uz Johna Malkovicha i Martina Lawrencea u ulozi `Dr. Loescha`, a film je bio broj jedan u Brazilu i Argentini te u top 10 filmova na Netflixu. Do sada je odradio 20 filmova uključujući `Fanatic` i `Poison Rose` s Johnom Travoltom, `Acceleration` s Dolphom Lundgrenom i Natalie Burn te `Obsessio`, za koji je osvojio posebnu nagradu za glumu na filmskom festivalu u Veneciji.

Spot za novi Anezin singl radio je redatelj Dario Radusin s kojim ova talentirana Vrsaranka surađuje već šest godina, od početka glazbene karijere. Organizacijski i produkcijski riječ je o zahtjevnom spotu u kojem se trebalo točno podijeliti što će se na kojem jeziku snimati i kasnije zamijenjivati u pjevnim kadrovima, ali i kreirati vizualne efekte grada, pustinje, stana, jurnjave Ferrarijem... Montaža je potrajala tri mjeseca, ali isplatilo se čekati jer su Neb i Anezi prezadovoljni rezultatima, suradnjom s Dariom i ostatkom ekipe na setu.

VIDEO: U 77. godini preminuo američki glumac i sportaš O. J. Simpson

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije