Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni Griša

U 81. godini preminuo je glumac Boris Pavlenić

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/3
02.09.2018.
u 12:35

S dubokim žaljenjem obavještavamo da nas je noćas u 81. godini života zauvijek napustio dugogodišnji član ansambla Kazališta “Komedija”, gospodin  Boris Pavlenić, izvijestili su iz Komedije.

Boris Pavlenić, dugogodišnji član kazališta "Komedija" preminuo je sinoć.

S dubokim žaljenjem obavještavamo da nas je noćas u 81. godini života zauvijek napustio dugogodišnji član ansambla Kazališta “Komedija”, gospodin  Boris Pavlenić. Dragog kolegu i prijatelja, našeg “Pavlenjaka” sjećat ćemo se s velikim poštovanjem. Počivao u miru - piše na društvenoj mreži kazališta Komedija.

 

 

Pavlenić je jedini glumac koji je glumio u svim izvedbama hit predstave "Jalta", ali u različitim ulogama. Tako je od 1971. do 1995. bio u ulozi ruskoga sobara Griše, a u novijim izvedbama je bio Ruski general.

 

 

Komentara 1

LI
liliZG
10:10 03.09.2018.

gledala sam ga u jalti, kao grišu i kao ruskog generala, nevjerojatan glas, jedan od mojih omiljenih komedijinih glumaca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije