Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
salma hayek

U 51. godini i bez šminke pokazala da izgleda savršeno

Salma Hayek
Foto: AFF-USA.COM/Press Association/PIXSELL
1/11
10.08.2018.
u 12:48

Njezina karijera počela je 80-ih godina kada je imala 20 godina

Salma Hayek po mišljenju mnogih jedna je od najseksepilnijih hollywoodskih glumica. Opet je pokazala da i u 51. godini izgleda savršeno.

Na svom profilu na Instagramu  ne srami se pokazati kako izgleda bez šminke pa je i ovaj put ostavila bez riječi svoju vjernu publiku objavivši fotografiju bez imalo šminke i bez dodavanja filtra, kako je i sama napisala u opisu fotografije.

 

#nofilter #noretouching

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Njezina karijera počela je 80-ih godina kada je imala 20 godina. I tada je izgledala prekrasno, samo što je u to vrijeme imala drukčiji stil – mini val s gotovo spojenim obrvama.

S nimalo iskustva, glumica je pokazala veliki talent, a na YouTubeu može se čak pronaći videoisječak s njene prve audicije.

Danas je Salma Hayek jedna od najpoznatijih, a i najljepših glumica u svijetu.

U braku je s francuskim milijarderom Françoisom Henrijem Pinaultom, s kojim ima kćer Valentinu.

Unatoč prevari s Lindom Evangelistom s kojom je čak dobio i dijete, prelijepa meksička glumica sve mu je oprostila i par je i dalje zajedno.

>> Pogledajte video - Hrvatice vole prirodno

Ključne riječi

Komentara 5

DI
Diesel
13:28 10.08.2018.

Svaki put kad je vidim padne mi na pamet plesna scena na stolu iz filma From Dusk Till Dawn

Avatar superadresa
superadresa
13:59 10.08.2018.

Kod nas se kaže preko trnja do zvijezda, a kod njih preko kreveta do producenta

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
16:33 10.08.2018.

Meni je najviše ostala u siječanju kad u filmu From Dusk Till Dawn iz 1996.godine redatelja Roberta Rodrigueza pleše uz pjesmu After Dark-Tito & Tarantula.Po meni jedna od najbolji filmski scena ikad napravljeni ne samo zbog nje nego i ostaloglog ambijenta lokal,glumci,muzika,sve nabijeno erotikom -savršeno: https://www.youtube.com/watch?v=ulXwOrErdrk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije