Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga je u tijeku

U 35. godini, pod misterioznim okolnostima, tragično stradala poznata glazbenica

31.01.2021.
u 12:33

Navodno se penjala na stijenu kako bi što bolje vidjela pun Mjesec, no pala je i tragično stradala

Smrt glazbenice koja je imala brojne poklonike šokirala je svijet. Naime, jučer je objavljeno kako je Sophie Xeon, poznata samo kao 'Sophie' iznenada umrla u grčkoj Ateni. Iako službeno još nije objavljen točan uzrok smrti, mediji nagađaju kako je lijepa škotska glazbenica stradala pod misterioznim okolnostima, a zasad se sve opisuje kao tragična nesreća.

Da je uistinu preminula potvrdio je i njezin menadžer koji je javnost zamolio za mir i razumijevanje zbog svih onih koji pate zbog šokantnog gubitka. -Molimo za privatnost i poštovanje njene obitelji te suosjećamo s  obožavateljima. Jedna je od najutjecajnijih umjetnika u posljednjem desetljeću. Ne samo zbog genijalne produkcije i kreativnosti već i zbog poruke koju je odašiljala. Ikona oslobođenja', dodao je menadžer glazbenice nominirane za Grammy.

Posebno je uznemirujuće i priopćenje njezinog benda Transgressive: 'Nažalost, naša divna Sophie preminula je ovog jutra nakon strašnog incidenta. Sukladnom njezinom duhu, popela se kako bi gledala pun Mjesec - i pala. Uvijek će biti tu s nama. Obitelj zahvaljuje svima na ljubavi i podršci, ali mole za privatnost u ovom užasnom vremenu', poručili su.

Inače, avangardna glazbenica  Sophie Xeon rođena je i odrasla u Glasgowu, a debitantski singl Nothing More to Say objavila je 2013.  Godine 2018. objavila je debitantski album Oil of Every Pearl’s Un-Insides, koji je bio nominiran za Grammyja za najbolji plesni/elektronički album.
Istraga oko njezine smrti još je u tijeku.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
12:41 31.01.2021.

Selfiji su opasni po život... još ako si nešto čvaknuo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije