Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi standardi privlačnosti

TWAGsice vole geekove i štrebere s računima na kojima su milijarde

Elon Musk and Talulah Riley arriving at the '2012 Environmental Media Awards' held at Warner Bros. Studios in Los Angeles, California on September 29, 2012.  Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
1/6
11.10.2016.
u 13:46

Dečki iz Silicijske doline poput Evana Spiegela i Elona Muska na meti su glumica i manekenki. Žene, zaručnice i djevojke tehnoloških stručnjaka pomele su s naslovnica WAGsice – djevojke i supruge nogometnih zvijezda

Dosad su u modi kao poželjni dečki i muževi manekenki, glumica, pjevačica i ostalih zvijezda bili nogometaši i neki drugi sportaši, filmske zvijezde i glazbenici. Izlaze na ista mjesta, imaju jednake ciljeve, vole biti viđeni u medijima. No vremena se mijenjaju i, ako su nekada naslovnicama “drmale” tzv. WAGsice (žene i djevojke poznatih sportaša), sada su palicu preuzele “TWAGsice”. To su žene, zaručnice i djevojke tehnoloških geekova koji su miljama udaljeni od estrade, ali zarađuju više od svih u šoubiznisu.

Računalni štreberi tako su se napokon uspjeli dokopati najljepših žena svijeta. Trend je počela glumica Talulah Riley (30), koja se dvaput udavala i razvodila od milijardera Elona Muska (45). Tko je on? Suosnivač PayPala i vlasnik kompanije električnih automobila Tesla, a procjenjuje se da je “težak” 12,3 milijarde dolara. Nedavno je viđen u društvu glumice Amber Heard, bivše supruge Johnnyja Deppa, u noćnom izlasku u Londonu.

Jedna od najljepših manekenki svijeta Australka Miranda Kerr (33), koja je bila u braku s glumcem Orlandom Bloomom, također je odabrala geeka. Zaljubila se u 26-godišnjeg Evana Spiegela, suosnivača društvene mreže Snapchat, kojom se danas koristi 150 milijuna ljudi. On je među tisuću najbogatijih ljudi svijeta i ima više od dvije milijarde dolara na računu. Par je kliknuo na večeri koju je priredila kuća Louis Vuitton 2014. godine. Počeli su ljubavnu vezu 2015. godine, a ove ju je godine zaprosio darujući joj prsten s golemim dijamantom.

I Karlie Kloss (24), manekenka Victoria’s Secreta, u vezi je sa zaljubljenikom u računala. Ona i Joshua Kushner (31) upoznali su se na partyju nakon modne revije 2012. godine. Joshovo bogatstvo procjenjuje se na sto milijuna dolara koje je zaradio ulažući u Instagram i aplikaciju Slack.

Pjevačica Alexandra Lenas (26) možda nije toliko poznata, ali je otišla na pravi tulum na kojem je upoznala iznimno bogatog muža. Sean Parker (36) suosnivač je internetske stranice Napster i prvi predsjednik Facebooka, koji je danas partner u tehnološkoj tvrtki za ulaganje. Na njihovo vjenčanje nadahnuto “Gospodarom prstenova” potrošeno je deset i pol milijuna dolara.

Britanska glumica Emma Watson (26) jedina je na listi koja je puno bogatija od svojeg odabranika. Njezin dragi William Mack Knight (35) radi za startup kompaniju Medallia u Silicijskoj dolini i zarađuje “samo” 150 tisuća dolara godišnje. Emmino se bogatstvo procjenjuje na tri milijuna dolara. 

>>Emma Watson: Aktivizmom sam otvorila Pandorinu kutiju prijetnji i kritika

Komentara 2

Avatar LiTsung
LiTsung
15:04 11.10.2016.

Ah, što ti je ljubav...

DU
Deleted user
16:51 11.10.2016.

Da smanjim dužinu naslova teme - žene vole novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije