Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hollywood trač

Heard ne želi mjesečnih 50.000 dolara alimentacije nego stalnu zabranu prilaska za Johnnyja Deppa

johnny depp
Foto: V. Flores/Press Association/PIXSELL
1/5
11.06.2016.
u 09:02

Izvori bliski mladoj glumici tvrde da joj je novac zadnji na listi prioriteta koja je pokrenula 'brakorazvodni rat' s popularnim glumcem

Amber Heard želi da sud Johnnyju Deppu dodijeli zabranu prilaska, a ne želi njegov novac, navode izvori bliski glumici. Tvrde da je novac zadnji na listi prioriteta mlade glumice koja je pokrenula  'brakorazvodni rat' s popularnim glumcem. Navodno joj je, tvrde isti izvori, Deppova strana ponudila 50.000 dolara mjesečne alimentacije idućih 8 mjeseci što je oko pola milijuna dolara nakon što se oduzmu porezi. Amber Heard još se  nije očitovala o toj ponudi jer za obje strane postoji zabrana prilaska, a upravo se Heard protivi sudskoj mjeri jer smatra da nije ona ta koja je  nasilna.

Idući petak održat će se ročište na kojem Heard želi dobiti stalnu mjeru zabrane prilaska za Deppa. Ona osjeća da joj je potrebna zaštita, ne samo zbog sebe nego i zbog drugih žartava obiteljskog nasilja čiji su supružnici slavne osobe.

>> Amber nije imala modrica nakon susreta s Deppom

Komentara 5

PI
Pinkness
11:49 11.06.2016.

mos mislit kak su joj pare zadnje na listi. nadam se da ce uskoro otkriti da je lagala

KG
kg
15:03 11.06.2016.

Osam mjeseci po 50 000USD nije pola milijuna dolara, a kada se oduzmu porezi je još manje.

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
15:08 11.06.2016.

Treba ga dobro iscjediti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije