Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počivao u miru

Tužni dani u obitelji poznatog pjevača: Preminuo 38-godišnji sin Zdravka Škendera

Zdravko Škender
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/4
22.01.2020.
u 12:51

Na svom Facebook profilu pjevač Zdravko Škender otkrio je da je njegov sin Tomislav preminuo u petak u 39. godini života.

Tužna vijest u obitelji šibenskog glazbenika Zdravka Škendera o iznenadnoj smrti njegova 38-godišnjeg sina Tomislava potresla je bližnje, a o događaju je izvijestio na svom Facebook profilu.

– U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi otac, sin i brat, gospodin Tomislav Škender preminuo u petak 17. siječnja 2020. u 39. godini života. Ispraćaj dragog pokojnika bit će u četvrtak 23. siječnja u 11.20 sati na krematoriju na Mirogoju – stoji u osmrtnici koju je Zdravko objavio na profilu.

Foto: Facebook/RTL

Sina Tomislava i kćer Kristinu pjevač je dobio u braku sa suprugom Anđelkom.

Šibenski pjevač u 80-im godinama prošlog stoljeća bio je jedan od najtiražnijih domaćih pjevača. Njegovi albumi dosezali su dijamantnu tiražu, a koncerti su se redali. Škendera proteklih godina nije bilo u medijima, no to ne znači da se povukao iz svijeta glazbe. Životna priča Zdravka Škendera poput filmske je priče.

Život mu se potpuno okrenuo kad je nakon teške prometne nesreće 1980. godine ostao paraliziran. No nije se predavao nego je snagom volje pobijedio sve prepreke. Prije nekoliko godina Škender je spominjao kako su mu čak četiri puta ukrali invalidska kolica ispred zgrade. No najviše ga boli, kaže, što mu je netko provalio u stan i ukrao najvažnije nagrade.
 

Ključne riječi

Komentara 6

MO
modovisisajteMaraschino
13:08 22.01.2020.

iskrena sućut ali o hvalospjevima i životu za filmsku priču ne bi jer sam imao prilike da upoznam i živim blizu Zdravka i znam kakav je.

JM
ja-ma
15:49 22.01.2020.

Gdje je na osmrtnici majka djeteta?Ako su i razvedeni nije red....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije