Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašli kolica

Škenderu vraćena kolica, nalaznik ih pronašao na livadi kod djece

Zdravko Škender (1)
Žarko Bašić/Pixsell
13.09.2010.
u 18:49

Samo dva dana nakon objave vijesti o ukradenim kolicima, pošteni nalaznik pojavio se s kolicima pred vratima Škenderova stana.

Pjevaču Zdravku Škenderu (61) prije osam dana s parkirališta ispred zgrade na zagrebačkom Borovju ukradena su kolica, a samo dva dana nakon objave te vijesti u medijima pošteni nalaznik pojavio se s kolicima pred vratima njegova stana, piše 24 sata.

Nalaznik je na livadi ispred zgrade u Folnegovićevu naselju vidio kako se s kolicima igraju djeca.

Škender su u posljednje dvije godine u četiri navrata ukrali kolica.

Komentara 8

DU
Deleted user
21:19 13.09.2010.

Četiri puta je ostavljao kolica vrijedna 24 tisuće kuna na cesti i onda ih je netko ukrao. Pa zašto nije jednostavno ostavio pare pokraj kolica sa molbom da mu ne kradu kolica. I da mogao je ostaviti nekoliko hrpa love za svakog lopova po jednu, da kada on dođe da kolica budu na mjestu. Eto moj pametni prejedlog.

SA
sargu123
21:07 13.09.2010.

Nebi štel nikog vrijeđat al tu mi nekaj vuče na samoreklamu !Tak mi se vidi a če sam nkog vređal nek mi oprosti .

PA
Pajdo
19:46 13.09.2010.

sta Bosanac kaze EE Buudaleeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije