Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teški dani

Tužna objava Josipe Pavičić: Mama te ne može grliti, stisnuti i ljubiti

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/3
24.03.2020.
u 14:36

Zbog epidemije koronavirusa bivša voditeljica danas ne može biti sa sinom i slaviti s njim njegov deveti rođendan.

Zbog koronavirusa svima nam se promijenio život i sigurno je kako će proći još jedno određeno vrijeme kako bismo opet bili s bližnjima. Epidemija ovog virusa onemogućila je bivšoj voditeljici i spisateljici Josipi Pavičić Berardini da danas sa sinom Roccom slavi njegov deveti rođendan.  O tome ja napisala i dirljivu objavu na Instagramu u kojoj ne skriva koliko je tužna što ne može biti sa sinom i poručila mu je koliko voli njega i njegovog starijeg brata Vitu. 

VIDEO: Hrvatske zvijezde: 'Nemojmo zaboraviti na one starije i naugroženije'

 

Rocco, maleni moj, zvjezdice moja, ljubljeni moj sine, SRETAN TI ROĐENDAN, AUGURI. Danas puniš 9. godina a između nas stoji 925 km ‘autostrade i nevidljivi virus. Mama te ne može grliti, stisnuti i ljubiti, nećeš imati onu obožavanu sacher tortu sa svjećicama niti ‘festu con gli amici’. Italija- Hrvatska, udaljenost među dvije zemlje iz mojeg kuta gledanja nikad nije bila veća. U redu je što se sad osjećam tužno i što plačem, to je sasvim prihvatljivo i normalno u novonastalim okolnostima. Za mene suze predstavljaju čišćenje, a pisanje ljekovitu terapiju, stoga pišem i tebi i sebi. Za sobom sam ostavila mnoge životne nedaće- rat, rak, razvod i potres... a uskoro će se tom popisu neugoda iz prošlosti pridružiti i ovaj virus. Do tada maleni moj, nosit ću te stalno sa sobom. Volim te ❤️ “ Vito i Rocco, dva najblistavija dragulja mog zemaljskog života. Volim vas na svakom koraku svoga puta, nosim vas sa sobom u svakom trenutku svoga vremena, u svakom svom dahu. Neka vaša svjetla ostanu upaljena, a vi u slobodi i ljubavi.” (Posveta u knjizi “Šest milimetara”) Izdržat ćemo. Svi. Sve je prolazno. – napisala je Josipa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rocco, maleni moj, zvjezdice moja, ljubljeni moj sine, SRETAN TI ROĐENDAN, AUGURI❤️ Danas puniš 9. godina a između nas stoji 925 km ‘autostrade i nevidljivi virus. Mama te ne može grliti, stisnuti i ljubiti, nećeš imati onu obožavanu sacher tortu sa svjećicama niti ‘festu con gli amici’. Italija- Hrvatska, udaljenost među dvije zemlje iz mojeg kuta gledanja nikad nije bila veća. U redu je što se sad osjećam tužno i što plačem, to je sasvim prihvatljivo i normalno u novonastalim okolnostima. Za mene suze predstavljaju čišćenje, a pisanje ljekovitu terapiju, stoga pišem i tebi i sebi. Za sobom sam ostavila mnoge životne nedaće- rat, rak, razvod i potres... a uskoro će se tom popisu neugoda iz prošlosti pridružiti i ovaj virus. Do tada maleni moj, nosit ću te stalno sa sobom. Volim te ❤️ “ Vito i Rocco, dva najblistavija dragulja mog zemaljskog života. Volim vas na svakom koraku svoga puta, nosim vas sa sobom u svakom trenutku svoga vremena, u svakom svom dahu. Neka vaša svjetla ostanu upaljena, a vi u slobodi i ljubavi.” (Posveta u knjizi “Šest milimetara”) Izdržat ćemo. Svi. Sve je prolazno.

Objavu dijeli Josipa Pavicic (@josipapavicicberardini)

 

 

Komentara 21

KR
kronika20
15:08 24.03.2020.

Jeftina patetika

Avatar mrkyyy
mrkyyy
16:03 24.03.2020.

Kome je ta objava uistinu namjenjena? Sinu ili javnosti? Da sam joj sin, pitao bi je: mama, jel ti ja stvarno nedostajem ili mene koristis kako bi skupljala lajkove, srceka i suzice na drustvenim mrezama?

LL
LUDI LJUDI
15:18 24.03.2020.

Stvarno, takva jeftina patetika o nečemu što je opće poznato i što je svima onemogućeno, doista upućuje na prenemagalo godine i za nagradu najljiga kratka priča

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije