Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petreković poručio fanovima:

'Tužan sam jako, čak bih i plako, kad o kolegama mojim, vi znate o kojim, ružno se priča, pa malo se znojim'

tvoje lice zvuči poznato
Foto: PR FOTO
1/6
19.12.2014.
u 13:33

Samo dva dana prije velike finalne emisije ''Tvoje lice zvuči poznato'' komičar je na svom Facebook-profilu otvorio dušu

Jedan od finalista popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', neponovljivi Mario Petreković, na svom Facebook-profilu osvrnuo se na proteklih 12 tjedana koje je proveo s ekipom iz showa. Komičar je izrazio žaljenje zbog ružnih komentara na račun svojih kolega i na humorističan način sažeo atmosferu trenutačno najgledanijeg showa. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

– Mili moji. Evo pišem Vam ovo pismo i pritom smatram da prijatelji mi smo. Mišljenja i stavove Vaše, mijenjati ja ne bih htio jer glup bi tada sam sebi bio. Iz obje ruke, prve i druge, reći Vam želim, uz malo tuge. Zapravo, tužan sam jako da čak bih i plako, kad o kolegama mojim, vi znate o kojim, ružno se priča, pa malo se znojim. O divnoj Vandi, Jasni il Minei, Roniju Brausu il Andrasy Andrei. O Baby Dooksu ili pak Đuki, kad pljuješ po njima, rimtu ti tuki. Tjedana 12 mi prošli smo skupa, kroz vrijeme što leti, postali trupa. Nekome draga, nekome glupa,nekome šajze,nekome zupa. Naravno,svakako, namješteno je sve, šminka, frizeraj, kancelarije dvje. Soba od žirija, skladište i garderoba, stejdž, wc i naša soba. I ljudi su namješteni da rade u njima,ovim putem zahvalio bih se svima. Zahvaljujem i Vama,gledatelji dragi, moj naklon do poda i budite blagi. Gledajte Nas u nedjelju, zadnja je emisija, možda pobjedi Djuka, možda i  Vanda, možda pobjedi Dooks, a možda i ja. Da budete sretni,veseli i svoji, želim Vam od srca, Mili moji – napisao je Mario.

U manje od tri sata objava je prikupila 5000 lajkova i više od 120 komentara. Sudeći prema naklonosti publike koju ima, može se pretpostaviti da je upravo on jedan od najvećih favorita za pobjedu.

>>Mario Petreković: Više ne znam jesam li muško ili žensko, a u to nije sigurna ni moja djevojka

>>Finalisti showa 'Tvoje lice zvuči poznato': Pjevat ćemo i bolesni, ali štikle nam više ne spominjite

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
13:49 19.12.2014.

seljki..

Avatar 69bobo
69bobo
14:19 21.12.2014.

pristati glumiti budalu i nije neka uloga . znam da je kriza , ali malo dostojanstva nije loše imati i kriterija. što je tu zabavno? sve izvrnuto,kontra. bljak za učesnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije