Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rad na sebi

Turbulentna godina Doris Pinčić još nije gotova, sad se pohvalila novim izazovom

Foto: Instagram
1/8
11.09.2020.
u 17:40

No, ona se ne predaje i unatoč svemu odlučila je privesti kraju studij komunikacija. Objavila je to na Instagramu uz šaljivu fotografiju iz kućnog ureda.

Ova godina je za našu glumicu i voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu bila definitivno turbulentna. Osim pandemije, koja je svima usporila tempo, razvela se od supruga Borisa Rogoznice, a nakon toga se saznalo i za aferu koju je imao sa zagrebačkom glazbenicom Alex Ognjenom. No, ona se ne predaje i unatoč svemu odlučila je privesti kraju studij komunikacija. Objavila je to na Instagramu uz šaljivu fotografiju iz kućnog ureda. 

Foto: Instagram screenshot

"Moj diplomski studij komunikacija i ja privodimo kraju našu avanturu. Dvije godine beskrajnog uživanja u učenju, upoznavanju gradiva koje nisam poznavala, vrhunskih predavača, cijeli faks koji stoji na raspolaganju za studente, a i studenti međusobno" napisala je Doris u objavi i dodala: 

"Vrijeme koje uložimo u svoje znanje i rad na sebi najbolje je vrijeme od kojeg koristi imaju svi oko nas".
Doris Pinčić i Boris Rogoznica ovog lipnja objavili su da se razvode te su naglasili kako i dalje ostaju u dobrim odnosima i iako više nisu životni partneri i dalje će biti prijatelji i roditelji savršene djece koju su stvorili. - Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome,niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. - poručili su tada.

 

 

Komentara 2

PI
Piksy
10:52 13.09.2020.

Kad vidim ovu muka mi..i onaj njen ljigavac bivsi..uff

IM
Immanuell
19:03 11.09.2020.

Opet Doris..... Aj je prestanite forsirati...... Kad nemate razvod, onda pišete bilo što. Ide na studij komunikacija i beskrajno uživa u učenju. Naravno, sigurno je strašno težak i zahtjevan studij kad toliko uživa... .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije