Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno su bili 9 godina

Turbulentan odnos Ive Majoli i bivšeg supruga: Stipe je s bračke rive u more bacio vjenčani prsten

Hvar: U društvu supruga i prijatelja, Iva Majoli proslavila ro?endan
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
04.10.2022.
u 13:12

Njihova ljubavna priča počela je 2003. godine kada se Iva zaljubila u dvije godine mlađeg Stipu i tri godine kasnije stali su pred oltar i navodno su za svoje raskošno vjenčanje tada potrošili čak 250 tisuća eura.

Najtrofejnija hrvatska tenisačica Iva Majoli ovaj vikend drugi put ulazi u bračnu luku i u Milanu se udaje za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija. O novoj ljubavi Iva je malo pričala u javnosti i malo se zna o njezinom odabraniku, ali zato je javnost bila dobro upoznata s detaljima njezine prijašnje veze a potom i braka sa Stipom Marićem.

Njihova ljubavna priča počela je 2003. godine kada se Iva zaljubila u dvije godine mlađeg Stipu i tri godine kasnije stali su pred oltar i navodno su za svoje raskošno vjenčanje tada potrošili čak 250 tisuća eura. Njihov odnos je bio turbulentan, a potvrđuje to i jedan incident koji se dogodio godinu dana nakon njihovog vjenčanja. U baru Varadero u Bolu na Braču, samo dan uoči Ivina tridesetog rođendana došlo je do svađe bračnog para i tada se govorilo kako je svađu potaknula Ivina ljubomora. Nagađalo se kako je Marić u Bol pozvao svoju bivšu djevojku i to je potaknulo svađu, a sve je kulminiralo kada je Marić u žaru svađe bacio vjenčani prsten u more s bračke rive.

Poslije je angažirao ronioce kako bi pronašli prsten, ali nisu uspjeli. Iva i Stipe tvrdili su tada kako je bila riječ o nevažnoj razmirici i kako će prebroditi to. Izgledalo je da im je uspjelo savladati probleme, ali 2009. godine kada se Iva vratila s US Opena u Zagrebu je pronašla stan u kojem više nije bilo stvari njezinog supruga, ali nekoliko tjedana kasnije pomirili su se. Primirje je trajalo do 2012. godine kada dolazi do razvoda koji je također bio popraćen brojnim teškim riječima i optužbama s obje strane.

VIDEO Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti'

 

Ključne riječi

Komentara 9

TM
trade_mark
13:24 04.10.2022.

severina, ela, maja plastika, pišek i kralj čarlz dobili novu kolegicu za mlaćenje prazne slame. dobrodošla iva majoli!

BE
Berri
13:20 04.10.2022.

Mislim da je vjenčani prsten založio u Auro Domus, a da je u more bacio fejk.

SA
sani1
15:29 04.10.2022.

Je je, a zajedno su varali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije