Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 75. godini

Tuga u domu Nikoline Ristović: Preminuo otac naše voditeljice

Foto: Instagram
1/12
17.09.2021.
u 10:13

Vijest su potvrdili njezini prijatelji.

Otac voditeljice Nikoline Pišek Ristović, Ivan Ivica Pišek (75) preminuo je u četvrtak u Zagrebu, prenosi Blic. Vijest su potvrdili njezini prijatelji.

Ona se još nije oglasila, no srpski mediji pišu da ju je vijest o smrti njezina oca jako potresla, za svog je oca bila jako vezana.

Podsjetimo, Ristović i njezinu petogodišnju kći Unu u veljači su spasili iz stana u Zagrebu u kojem se otrovala ugljičnim monoksidom. U spas im je stigao prijatelj koji je na poziv Nikolinina supruga Vidoja, koji je u to doba bio u Beogradu, došao provjeriti jesu li Nikolina i Una dobro jer mu je Vidoje rekao kako je Uni pozlilo. Nakon što su ih pronašli onesviještene, Nikolinu su odvezli u Vinogradsku bolnicu, a njenu kćer Unu u dječju bolnicu u Klaićevoj. Iz bolnice su otpuštene sljedeći dan i obje su bile izvan životne opasnosti, a lako se moglo dogoditi suprotno jer je u stanu pri dolasku službenika iz plinare izmjerena sedam puta veća razina ugljičnog monoksida od dopuštene, što je iznosilo oko 150 ppm, a kao posljedicu ostavlja dezorijentaciju, nesvjesticu, ali i smrt. 

Inače, Pišek Ristović je od 2013. u braku s povjesničarom umjetnosti Vidojem Ristovićem (42). Par ima kćer Unu Sofiju, a Nikolina još ima i kćer Hanu.

VIDEO>>Velimir Grgić: "Nije čudno da neki ne vjeruju u koronu"

Komentara 18

KS
Ksantipa
10:27 17.09.2021.

Ovo je bez presedana. Tko je taj čovjek? Otac Nikoline Pišek (Ristović). Kaj onda ? Umro čovjek. Mir i pokoj mu duši. Na što je spao Večernjak?

KA
Kakodane
10:27 17.09.2021.

... "naše voditeljice"... U kojem smislu naša i voditeljica?

Avatar Hazl113
Hazl113
10:38 17.09.2021.

Kakve voditeljice. Koliko je naših roditelja umrlo pa ništa. Ona u Srbiji, Beogradu pa neka tamo pišu o tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije