Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završila na ispitivanju

Trudna proputovala 1200 kilometara kako bi uhodila prinčeve

britanska kraljevska obitelj
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/11
04.05.2014.
u 11:26

Djevojka iz Floride, trudna 15 tjedana, doputovala je iz Floride u Memphis kako bi vidjela britanske prinčeve koji su došli na vjenčanje prijatelja

Privatni posjet britanskih prinčeva Williama i Harryja Memphisu pobudio je mnogo zanimanja u SAD-u, a da su neki sa oduševljenjem to dočekali pokazuje slučaj 29-godišnje Beverly McPhail.

Djevojka iz Floride, trudna 15 tjedana, proputovala je čak 1200 kilometara kako bi vidjela prinčeve, koji su u Memphis došli na vjenčanje prijatelja te ih je slijedila po gradu nadajući se susretu.

Foto: Screenshot/reuters

Kada je tajna služba ugledala ispred sale gdje se odvijao pokus vjenčanja, Beverly je završila na ispitivanju. Kaže kako je planirala upoznati prinčeve, no kaže kako nije uhoda.

- Više bih se nazvala kraljevskom gledateljicom - dodala je. Od praćenja je odustala nakon što su je snage reda ispitale.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

- Htjeli su znati zašto sam došla čak iz Floride. I dalje mi je drago što sam tu, kartu za let sam kupila još prije šest mjeseci kada sam saznala za ovo vjenčanje. Bila sam i u Londonu na kraljevskom vjenčanju, pa ovo i nije tako daleko. Samo sam ih htjela vidjeti, mi ovdje nismo navikli na kraljevsku obitelj - objašnjava Beverly, koja je u Memphis doputovala sa svekrvom.

Cijena osiguranja prinčeva tijekom posjeta Memphisu stoji 84.000 dolara, a to će platiti britanski porezni obveznici.

>>Ništa od kraljevskog vjenčanja, princa Harryja ostavila djevojka

Komentara 2

VE
vertigo
11:49 04.05.2014.

Trudna 15 mjeseci ??

VA
vanelic
12:19 04.05.2014.

Bit će da je žena nosorog ako je trudna 15 mjeseci! :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije