Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u društvu poznatih

Trudna Maja Šuput pokazala kako zarađuje kad nema nastupa na svadbama

Foto: Promo
1/10
02.11.2020.
u 09:07

U sklopu ekskluzivnog restorana MINT naša pjevačica i poduzetnica Maja Šuput otvorila je prvi brendirani ženski toalet koji damama pruža ugođaj ženskog raja, budoara, oaze i ambijentalnog  hotspota.

U novootvorenom cabaret show restoranu MINT ovog vikenda vladala je prava Shù Shù manija zahvaljujući novom jedinstvenom projektu u režiji Majushke.

Naime, u sklopu ekskluzivnog restorana MINT, naša pjevačica i poduzetnica Maja Šuput otvorila je prvi brendirani ženski toalet koji damama pruža ugođaj ženskog raja, budoara, oaze i ambijentalnog  hotspota.

Kako je već poznato, Majushka je ovog ljeta lansirala svoju kozmetičkih liniju  Shù Shù By MASHU, a upravo će se gošće Ladies rooma u MINTU moći koristiti i uživati u cijelom asortimanu Shù Shù proizvoda. Kompletni prostor osmislio je i uredio BALLROOM team, pa je tako Maja ovog vikenda postala jedina poduzetnica na ovim prostorima koja je realizirala ovakav projekt.

Svi gosti mogli su uživati u fenomenalnom kabaretskom showu u kojem je nastupio niz artista i performera, naravno, uz sjajnu glazbu. Sve je bilo organizirano u skladu s epidemiološkim mjerama

Majini gosti uz sve to prvi su kušali i delicije novootvorenog restorana MINT, pa su se na raskošnom stolu našla jela od klasičnog beef tartara, kozica grčkog stila, svježeg lososa do ručno rađene tjestenine punjene kremom od butternut tikve ili pak s tartufima.

I dok gošće uživaju u oazi mirisnog šušura, Majushka već priprema nove projekte kako bi svijet bilo ljepše, vedrije i zabavnije mjesto.

 

Komentara 16

MI
mica1111
11:34 02.11.2020.

To je ono da se možeš slikavat u javnom šekretu i glumit vlastiti dom.Nije loše! Za današnje pozerice! I isprazne tuke!

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
13:28 02.11.2020.

Sad će sve ove naše starlete, posvuduše, sponzice i sve one druge koje to hoće biti, u tom toaletu imati osjećaj i glumatat da su važne i bogate iako kad bi ih sve skupa protreso nebi za mineralnu vodu skupio

AD
adminka
10:44 02.11.2020.

Maja otvorila javni šekret i sad zarađuje za svoju obitelj ko smetlarica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije