Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLANSKI ILI

Na što troše hrvatske zvijezde na ljetovanju

Neda Parmać
Foto: Promo
1/4
19.07.2017.
u 08:23

Pjevačica Neda Parmać priznaje da troši neplanski, ali nikada se ne razmeće novcem i ne štedi na “sitnicama” poput sladoleda ili kava

Većina građana na godišnji odmor odlazi bez financijskog plana, barem kad je riječ o svakodnevnoj potrošnji.

No, vrijeme u kojem se želimo maksimalno opustiti i ne brinuti se ni o čemu, pa ni o novcu, nerijetko mnoge dovede u financijske probleme jer potroše puno više nego što mogu.

– Kod mene postoje dva različita oblika odmora pa tako i trošenja. Ako idem kući u Zadar, prioriteti su u drukčiji. Posvećena sam tome da vidim svoje i da što više vremena provedem u krugu obitelji pa se i većina troškova svodi na one uobičajene. No, ako idem na put, primjerice u inozemstvo, kao što je to bilo proteklih ljeta, svi su troškovi usmjereni na upoznavanje tog mjesta, muzeja, restorana i svega što pruža. Trudim se najmanje trošiti na kupovanje stvari pa su svi troškovi povezani s onim što mogu iskusiti – kaže pjevačica Ivana Radovniković.

Neda Parmać
1/8

Pjevačica i glumica Sementa Rajhard ovisna je, kaže, o kozmetici za njegu tijela pa najviše troši na kreme, ali i make up “poslastice”, a u ovo doba godine, naravno, i na sredstva za zaštitu kože od sunca.

– Kad sam na odmoru, volim kombinirati lude izlaske i laganini provode pa nakon partijanja volim usporiti uz neku laganu večeru što sve, naravno, košta, ali mi nije žao potrošiti. Ipak, uvijek se trudim biti umjerena jer nije vrijeme za razbacivanje, a i nisam tako odgojena – kaže Sementa.

Pjevačica Neda Parmać troši apsolutno neplanski, no ne razmeće se, nego ne štedi na “sitnicama” poput sladoleda ili kava.

– Ljetujem u rodnim Pločama pa mi troškovi nisu bitno drukčiji nego u Zagrebu. Nije mi žao potrošiti na cipelice moje trogodišnje Adrijane koja ima barem desetak balerinki. No, s druge strane, sebi uopće ne volim kupovati odjeću, za mene je to bacanje love i ljeti i tijekom godine – kaže pjevačica.
TV voditelju Daliboru Petku nikada nije žao potrošiti na prijatelje i dobar provod, a i njegove navike trošenja ovise o destinaciji na kojoj se nalazi.
– Godišnji odmor ipak je razdoblje za uživanje pa tada, priznajem, potrošim više neko inače. No novac ipak trošim razumno i u skladu s mogućnostima – kaže voditelj InMagazina na Novoj TV.

Komentara 2

RI
rikavac
10:43 19.07.2017.

A gdje vi vidite ovdje zvijezde? Neda Parmac? Pjevacica Ivana Radovnikovic? Gdje pjeva i sta pjeva? Clanak smijesan nigdje zvijezde al se pise da su zvijezde.

AU
austrougarskigeneral
15:15 19.07.2017.

i nitko više ne troši kao prije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije