Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRPSKI GLUMAC

Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: 'Nadam se da ćete sašiti uniforme po uzoru na Francetićeve'

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
1/8
10.09.2023.
u 10:41

- Znam da vam je žao što mi niste stigli otvoriti Loru u pola noći i pokazati strujomjer. Sad, vlaški brabonjci, slobodno napišite još jednu tjeralicu. Ako Plenković i Vučić potpišu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Do tad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bit ćemo na identičnim stranama kao onomad - napisao je Trifunović.

Medijske stupce tijekom proteklih nekoliko dana punio je srpski glumac Sergej Trifunović (47) i njegov pas. Naime, Sergej je u petak priveden na Općinski prekršajni sud u Splitu. Kako je pisao Dalmatinski portal, netko je policiji dojavio da je glumac na plaži Kaštelet u Splitu držao svog njemačkog ovčara bez nadzora. 

Policijski službenici su nakon dojave izašli na teren, a spomenuti portal pisao je kako razgovor s glumcem nije prošao najbolje jer su ga uhitili zbog vrijeđanja policijskih službenika. Zbog toga je policija navodno protiv glumca podignula optužni prijedlog za remećenje reda i mira, odnosno za vrijeđanje policije i držanje psa bez nadzora. Glumac je kažnjen novčanom kaznom od 500 eura, a mora platiti i troškove postupka u visini od 50 eura.

No, srpski glumac u noći na subotu ponovno je kažnjen. Trifunović je poslije ponoći izveo svog ljubimca u šetnju, a zatekli su ih policija i komunalno redarstvo u Bosanskoj ulici u Splitu. Pas je bio bez povodca i brnjice. Izdan mu je prekršajni nalog na 200 eura, Trifunović je odmah platio dvije trećine kazne, odnosno, 133 eura, objavio je Dalmatinski portal.

VEZANI ČLANCI

Glumac se o svemu oglašavao nekoliko puta, a u svojoj posljednjoj izjavi objavljenoj na društvenim mrežama izvrijeđao je splitske policajce.

- Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prijelazu Bajakovo, na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama, na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko tisuću i pol eura. Nadam se da ćete od tih novaca sašiti sebi nove, lijepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovom prilikom pose*em po članovima 5, 17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi.

Znam da vam je žao što mi niste stigli otvoriti Loru u pola noći i pokazati strujomjer. Sad, vlaški brabonjci, slobodno napišite još jednu tjeralicu. Ako Plenković i Vučić potpišu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Do tad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bit ćemo na identičnim stranama kao onomad - napisao je Trifunović.

Podsjetimo, glumac je prvo u petak medijima  objasnio što se dogodilo.

-  Otišao sam se kupati sa psom, plivali smo u moru, a neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa. Još mi je rekla da zašto pas nije na povodcu pa kako će biti kad je plivao sa mnom u moru - rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

Potom je dao izjavu Dalmatinskom portalu te pokazao znak zabrane za pse. Kazao je da splitski policajci tvrde da se vidi, on, pak, kaže da ga nije vidio. Imao je i pitanje za splitskog dogradonačelnika.

- Ivoševiću, vidi li se ovo? - pitao je glumac.

Oko svega se oglasio i jučer na društvenoj mreži Instagram. Sergej je objavio bilješku koju je napisao na svom mobitelu gdje se vidi da je to pisao danas u 00:55 sati.

- Ok, Ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nikad nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split - stoji u Sergejevoj objavi.

VIDEO Pas Sergeja Trifunovića na plaži bez uzice u Rovinju

 

Ključne riječi

Komentara 60

KU
kuglanje
10:50 10.09.2023.

Ovakvim neizlječivim bolesnicima treba DOŽIVOTNO zabraniti dolazak u Hrvatsku. Nažalost, 90 posto je takvih.

Avatar AnteMostar
AnteMostar
10:52 10.09.2023.

Njegov djed Đotun (Vojin)radio je u kiosku u Splitskoj u Mostaru.sedamdesetih godina prošlog vijeka . Nosio je šubaru i bio ponosan što je bio .etnik u drugom svjetskom ratu.Mislim da ga je bacilo na djeda .

OT
otrovnijezik
11:06 10.09.2023.

Naplati se kazna 10000€, strpa ga se u "uvjetno" buksu na 10 dana zbog vrijeđanja, omalovažavanja i sl. države, institucija, i nakon toga isprati do granice uz zabranu ulaska 5 godina. Ukoliko uđe u Hrvatsku u tih 5 godina sve se dupla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije