Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok

Tri mjeseca nakon što im se rodio sin slavni par se razvodi

Janet Jackson
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
09.04.2017.
u 10:50

Pjevačica i milijarder u braku su bili od 2012. godine, a početkom siječnja rodio im se sin Eissa. Prijatelji para tvrde kako su shvatili da njihov brak više ne funkcionira i odlučili su se za razvod koji će biti kompliciran jer ih čeka podjela bogate i vrijedne imovine

Janet Jackson i njen suprug, milijarder Wissam Al Mana više nisu zajedno, prenosi Daily Mail. Tri mjeseca nakon što su dobili sina Eissa Janet je odlučila napustiti supruga s kojim je u braku bila od 2012. godine.

Dobar prijatelj para tvrdi kako su 50-godišnja Janet i 42-godišnji Wissam shvatili kako njihov brak više ne funkcionira i odlučili su se rastati, ali odlučni su u namjeri da se i dalje zajedno skrbe i odgajaju sina.

Razvod para će biti dosta kompliciran i financijski težak jer će se dijeliti imovina koja se procjenjuje na milijarde.

Janet iza sebe ima brak s pjevačem Jamesom DeBargeom s kojim je u braku bila od 1984. do 1985. Njen drugi suprug je bio plesač Rene Elizondo. Par se vjenčao 1991. godine, a  rastali su se 2000. a poslije razvoda Janet mu je morala isplatiti 10 milijuna dolara.

Elizondo je kasnije tvrdio da je Janet tijekom njihovog braka bila paranoična po pitanju privatnosti i nikada ih nije predstavljala kao bračni par.

>>Janet Jackson postala mama u 50. godini

>>Bivši suprug tvrdi – Janet Jackson i ja imamo kćer koju ona skriva

Komentara 3

T1
t111
13:52 09.04.2017.

Dobro je. Dobila je sto je zeljela - alimentaciju od milijardera

MA
marli
17:25 09.04.2017.

Kad vidim ove koji se razmeću sa stotinama milijuna dolara a neki jedva žive od napornog rada, srmamim se ove planete zemlje

LI
liliZG
10:53 10.04.2017.

dosadila joj feredža

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije