Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno je optužuje

Bivši suprug tvrdi – Janet Jackson i ja imamo kćer koju ona skriva

Janet Jackson
Foto: Reuters
1/3
14.11.2016.
u 14:30

James DeBarge već je jednom iznio ove optužbe, a sada kaže da mu se javila njihova kći i traži ga da zajedno odu na DNK test kako bi potvrdili da joj je on otac

Pjevač James DeBarge, koji je kratko bio u braku s Janet Jackson, tvrdi da ima kćer s njom. – Dosta mi je tajni i toga da se istina skriva. Sada je pravo vrijeme za to – prenosi Fox News Jamesove riječi. 

DeBarge tvrdi da dugo vremena nije znao da ima kćer s Janet, odnosno da je sumnjao, ali nije mogao potvrditi svoje sumnje. Navodno mu se nedavno javila djevojka koja tvrdi da je njegova i Janetina kći i molila ga je da se podvrgnu DNK testu kako bi potvrdili njene tvrdnje. Inače, DeBarge je već jednom u javnosti rekao kako on i Janet imaju kćer i kako je uvjeren da njihovu kći odgaja Janetina starija sestra, ali tada je Janet sve to nazvala glupostima. Što ga je navelo da opet s ovom pričom ide u javnost, nije poznato.

James i Janet vjenčali su se 1984. i rastali već sljedeće godine, a jesu li ovi navodi njezina bivšeg supruga istiniti, Janet nije komentirala. Inače, 50-godišnja pjevačica je prije nekoliko tjedana službeno objavila da je prvi put trudna te da će ona i suprug Wissam Al Man uskoro postati roditelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije