Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - kuhaj!

Žiri čeka novi kulinarski horor

Foto: RTL
1/5
27.03.2018.
u 14:31

Za natjecatelje showa "Tri,dva,jedan - kuhaj!" najgori zadatak je slagalica i večeras mnogi neće imati ideju što skuhati od zadanih namirnica.

Kandidate showa "Tri,dva,jedan - kuhaj!" danas očekuje najomraženiji zadatak „slagalica“, koji oni s razlogom zovu „slagalicom strave“.

Šarene kuverte na ploči dočekale su kandidate, koji se nimalo ne vesele dnevnom zadatku koji je pred njima – slagalici! 

„Najveći problem ove slagalice je cila slagalica jer dobijemo tri stvari koje nisu baš spojive jedna s drugom i čovik se zbuni, a pogotovo ja!“, zabrinuto je priznao Vjeko koji nema ideju što će večeras pripremati sa zadanim namirnicama.

Jednak problem dijele i ostali kandidati pa su današnji zadatak s razlogom nazvali „slagalicom strave“. Neodlučni kandidati bez ideja i vizije jela  nešto je što žiri najmanje voli, a u prethodnom danu nisu se previše dokazali tako da bi danas svakako trebali popraviti dojam pred stručnim kulinarskim sudom.

Hoće li to uspjeti ili ćemo večeras gledati pravi kulinarski horor, saznat ćemo u novoj epizodi popularnog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 20 sati na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije