Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - kuhaj!

Jednu od natjecateljica gastro showa gledali smo u trećoj sezoni BB-a

Foto: RTL
1/4
28.01.2018.
u 23:19

Nova sezona kreće 29. siječnja, a upoznat ćemo 20 parova. Chef Ivan Pažanin kaže da će biti stroži jer se radi o već šestoj sezoni emisije te od kandidata očekuje ozbiljnije kuhanje na višem nivou

Stvarno je lijepo se vratiti se i super je ponovo biti s ljudima koji su mi i prijatelji – govori chef Ivan Pažanin koji se vraća u RTL-ov kulinarski show “Tri, dva, jedan – kuhaj” koji se počinje prikazivati od ponedjeljka, 29. siječnja.

U novoj sezoni neće nedostajati zabave i odličnih recepata koje će natjecatelji prezentirati žiriju u kojemu su uz Ivana Tomislav Špiček, Mate Janković i Mateja Domitrović Sabo. Posebnost je šeste sezone i novi koncept u kojem će se za glavnu nagradu od 100.000 kuna i kuhinju vrijednu 30.000 kuna natjecati čak 20 parova. Svaki tjedan četiri će para testirati svoje kulinarske sposobnosti, a na kraju tjedna u daljnje natjecanje odlaze dva para koja se pokažu najboljima i najmaštovitijima.

– Odličan je novi koncept jer je svaka promjena dobrodošla, pogotovo sada kada ćemo biti i mentori. To stvarno ima više smisla, interesantnije je i bolje – govori Splićanin koji će s kolegama savjetima i primjerom pomagati kulinarskim amaterima.
– Moj je savjet da se drže onoga što znaju, da rade ono kako su doma naučili, da rade materinu spizu, ovisno iz kojeg kraja dolaze, i da im je to dovoljno za početak – govori Pažanin koji je najavio da će prema novim natjecateljima biti strog.

– Definitivno ću biti malo stroži jer ovo je već šesta sezona i svi znaju kako funkcioniramo i što tražimo od natjecatelja. Očekujem da to bude ozbiljnije kuhanje na jednom višem nivou. Natjecatelji znaju u što se upuštaju tako da dosta očekujem od kandidata, ali treba ljudima dati da se prilagode jer kamere stvaraju pritisak i drugačija je atmosfera i način života u vrijeme kada se snima – objašnjava vrhunski kuhar koji će se s kolegama susresti s brojnim zanimljivim kandidatima.

Tako će ukusne recepte pripremati Ante Tolj i Martina Vlahinić, poduzetnica koju je domaća publika već gledala u trećoj sezoni reality showa “Big Brother” koji se snimao 2007. godine. Antu je upoznala prije tri godine preko Facebooka i nije trebalo dugo da se zaljube.
Putem te društvene mreže potražio je umirovljeni brodograditelj Robert Čudić nekoga tko bi se s njime prijavio u emisiju, u kojoj se natjecao i u drugoj sezoni, ali nije prošao u top 10. Na njegov poziv odazvao se konobar Ivan Curić, a prijatelji već spremno smišljaju što će sve kuhati.

U sretnoj su vezi Otto Grundmann i Nikolina Pirizović koja je već pokazala svoje kulinarske sposobnosti u showu Masterchef gdje je došla do sredine druge sezone. Njezin dečko Otto ponosi se svojim gustom i dugom bradom koja će postati predmet prijepora kod jednog od članova žirija već u prvim nastavcima.

1/15

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije