Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETA SEZONA SHOWA

“Tri, dva, jedan - kuhaj!” privukao više od pola milijuna gledatelja

06.09.2017.
u 17:28

Najviše pažnje privlači Mate janković koji je puno opušteniji nego u Masterchefu

Nekima je kulinarski show “Tri, dva, jedan – kuhaj!”, ako je suditi prema broju gledatelja, nešto poput nezaobilaznog večernjeg Dnevnika. Kako doznajemo iz PR službe RTL-a, gledanost prvog izdanja pete sezone popularnog showa rasla je cijele večeri i okupila auditorij od pola milijuna gledatelja koji su jedva čekali vidjeti novu ekipu za štednjakom.

Špiček je konstanta

Već je prva emisija zajamčila dobru zabavu, ali i solidnu dozu napetosti jer ipak je to natjecateljski TV format. U petoj sezoni natječe se deset parova, za koje dobro poznati član žirija chef Tomislav Špiček smatra da su ne samo jako dobri, nego i najbolji kandidati dosad. Isto tako izrazio je svoju nadu da će se zbog dobrih kandidata i žiri dobro najesti.

Domaća je hrana imperativ

– Ponekad se pitam što će biti sa mnom kada ukinu show jer mi je “Tri dva jedan – kuhaj!” već ušao u krv – duhovito je komentirao svoje sudjelovanje u showu Špiček. Veliki izazov za gledatelje predstavlja svakako i činjenica da je žiri, ako izuzmemo Špičeka, doživio potpuni remake. Neke će zasigurno privući nova, ali u gastrokrugovima dobro poznata lica chefa Mate Jankovića i novinarke i urednice Mateje Domitrović Sabo. Njih troje ocjenjivat će tanjure natjecatelja, a Špiček nam je otkrio da se izvrsno slaže s novim kolegama. To nam je potvrdila i jedina dama u žiriju. – Atmosfera na snimanju je sjajna, ima jako dobrih kuhara među kandidatima. Zainteresirani su, željni znanja i dobre hrane kao i mi u žiriju. Mate i Tomek su profesionalci i svaka je njihova riječ na mjestu – istaknula je Mateja Domitrović Sabo. Mnogi su show nestrpljivo iščekivali upravo zbog trećeg člana žirija, kojemu kulinarski showovi nisu strani. Upravo je prethodnim iskustvom dobio epitet onog zločestog u žiriju. No, Janković sada obećava posve drugu priču – da ćemo napokon ovdje upoznati pravog Matu.

– Ovaj je show pitkiji, opušteniji i susretljiviji prema kandidatima koji usto nisu skloni ekshibicionizmu, a i ja sam došao puno iskusniji i spremniji na izazove koje rad pred kamerama postavlja. Ovdje sam bliži svojoj osobnosti: sklon cinizmu, ali opušteniji i susretljiviji – ističe Janković.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
20:45 06.09.2017.

Spicek bi mogao biti pomocni kuhar u nekoj radnickoj menzi .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije