Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - kuhaj!

Pred kandidatima je najopasniji zadatak

Foto: RTL
1/3
01.03.2018.
u 15:44

Natjecatelji kulinarskog showa večeras kuhaju s namirnicama koje su sami odabrali i žiri je zabrinut zbog toga.

Večeras će kandidati showa "Tri,dva,jedan - kuhaj!" imati potpunu slobodu pri odabiru namirnica i jela koja će pripremati, a poučen dosadašnjim iskustvom, žiri nema previše vjere u kandidate.

„Uvijek se svi tu poskliznu i to na istu stvar – žele previše pa daju premalo. Kuhanje u slobodnom stilu je kao da im kažemo da slobodno zeznu, a mi ćemo sve pojesti“, kazao je Mate Janković, koji smatra da natjecatelji najviše podbace kada imaju odriješene ruke, a zapravo bi trebalo biti suprotno.

Umjesto da igraju na sigurno, kandidati vole 'izmišljati toplu vodu', a večeras se trebaju dodatno potruditi u pripremi jela zato jer je ulog najveći do sada – dva najbolja para u današnjem danu bit će vođe timova sljedeći tjedan, a to znači da će imati imunitet od ispadanja.

S obzirom da nijedan par ne želi napustiti popularni kulinarski show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', večeras će se svi potruditi dati najbolje od sebe, a hoće li to svima poći za rukom, ne propustite pogledati večeras u 20 sati na RTL-u.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije