Naslovnica Showbiz Zvijezde

Treća djevojčica stiže za mjesec dana

Iako se vratila doma, u rodni grad, bivša i jedna od najuspješnijih manekenki Ljupka Gojić Mikić teško se privikava na Zagreb
14. rujna 2017. u 11:21 2 komentara 897 prikaza
Ljupka Gojić Mikić
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/5

Manekenska karijera u New Yorku i devet godina života u Japanu ipak su učinili svoje.

ljupka gojić Prinova Ljupka Gojić Mikić i njen suprug Mihael čekaju treće dijete

– Ondje mi je bilo lijepo, upoznala sam prekrasne ljude, život mi je bio jednostavan i slobodan. Japan je jako sigurna zemlja. Jana je sama išla u školu. Imaju odlična pravila koja olakšavaju život i odraslima i djeci – izjavila je Ljupka u novom izdanju tjednika Story. Zbog činjenice da su njezine kćeri Mila Amelie i Jana Sienna stekle mnoge prijatelje i usvojile divne i plemenite navike, Ljupka je teška srca napustila Japan.

– Curama nedostaje njihova ulica, a Jani škola i neki običaji. Znaju zaplakati navečer kad se sjete nekih pjesmica i kad ih uhvati nostalgija – priznala je Ljupka, kojoj prvi zagrebački tjedni prolaze u očekivanju suprugova povratka i pripremama za treću djevojčicu Mari Danu, koja stiže za mjesec dana. Paralelno kuje planove o otvaranju slastičarnice na Knežiji, kvartu u kojem je odrasla.

– Imat ćemo slastice i kolače, njih mi je Miha nametnuo jer ja više volim slano. Knežiji je baš potrebno takvo mjesto, inače je to odlična četvrt, osobito za djecu – otkrila je Ljupka.

ljupka gojić velika promjena Ljupka Gojić oduševila sve novom dječačkom frizurom noa beach club NOA je omiljena destinacija: Ljupka Gojić tulumarila s nogometašima i njihovim suprugama na Zrću Ljupka Gojić Mikić Poznata trendseterica Ljupka Gojić Mikić: Tu u Japanu samo sam mama i nema balansa ni kompromisa

VIP izdvaja za Vas