Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznata trendseterica

Ljupka Gojić Mikić: Tu u Japanu samo sam mama i nema balansa ni kompromisa

Ljupka Gojić Mikić
Foto: Instagram
1/3
07.10.2014.
u 10:00

Jedna od naših najpoznatijih manekenki sada živi u Japanu sa suprugom i njihove dvije djevojčice Janom i Milom

Ljupku Gojić Mikić, jednu od naših najpopularnijih trendseterica, ovih je dana teško uloviti.

Vlasnica modnog brenda Jolie Petite i poznati supermodel već neko vrijeme živi u Japanu sa suprugom Mihaelom Mikićem i kćerima Janom Siennuom i Milom Amelie, a kako se ondje osjeća, što radi, kakvi su joj planovi i o iznenađenju koje su joj pripremile najbolje prijateljice, Ljupka je otkrila više za Fashion.hr Style Community.

Ljupka bi sigurno i dalje bila na modnim pistama da je njezin suprug potpisao za neki klub u New Yorku. Otkrila je i dodala kako ipak u njihovoj kući modu voli samo ona.

Foto: Instagram/Wanda Nara

:: Danas si majka dvije prekrasne djevojčice i vlasnica uspješnog modnog branda. Kako balansiraš između posla i majčinstva?

Trenutačno se nalazim u Japanu gdje sam samo mama i nema balansa ni kompromisa. Jana i Mila nikako da shvate što znači kompromis, za njih to ne postoji. Tako da sve svoje ideje vezane za Jolie Petite ostavim bratu i mami da ih realiziraju, kada ja krenem za Hirošimu...

::Prije nekoliko godina ondje si se preselila s obitelji. Kakav je osjećaj bio prilagoditi se tom podneblju i koje si japanske običaje do danas usvojila?

Nije mi bio problem prilagoditi se na Hirošimu jer čitav život putujem i živim izvan zemlje. Mene je više strah kako ću se jednog dana kada cure krenu u školu prilagoditi na samo jedno mjesto. Jedna od stvari koju sam usvojila u Japanu jest ta da uvijek u torbi imam vrećicu za smeće i to smeće nosim sa sobom kući. Vani na cesti nema kanti za smeće, a grad je nevjerojatno čist. Ima puno toga dobrog što su cure naučile i pokupile od svojih prijatelja i teta u vrtiću, i potrudit ću se da to i zadrže.

::Budući da si otputovala u Hirošimu prije snimanja kampanje za Jolie Petite, mama i najbolje prijateljice organizirale su ti jedno lijepo iznenađenje. Kako je bilo vidjeti tebi bliske osobe u novim Jolie Petite kreacijama?

Iznenađenje je baš bilo iznenađenje! Nisam ništa sumnjala. Kod mene je već bila večer i cure su spavale pa sam se izvalila na fotelju i otišla pogledati što ima na Instagramu. Je li koja od njih stavila kakvu sliku. Imala sam što vidjeti – deset istih fotki! Isprva mi ništa nije bilo jasno, a kada je postalo, onda me obuzela takva sreća i uzbuđenje da nisam više mogla zaspati... Poseban je to osjećaj kada si daleko i kada te dragi ljudi koje voliš na taj način iznenade.

Cijeli intervju s Ljupkom Gojić Mikić pročitajte na portalu Fashion.hr.

>>Ljupka Gojić Mikić uživa u obiteljskoj idili u Hirošimi

>>Kako se provode poznati? Ljupka se daska, Perčin crta, a Nataša se čuva sunca

Komentara 3

DM
dr_max
07:35 08.10.2014.

inteligentnog li intervjua! Ova niti kantu za smece nemoze pronaci u Japanu. Tako ti je to kada ne gledas iza automata za pice koji su na svako koraku. :)

Avatar Ironman0105
Ironman0105
07:52 08.10.2014.

po je da novinar poznaje doticnu I zove je po nadimku, ali bar u novinama trebalo bi biti npisano pravo ime, koje glasi Ljubica Gojic Mikic. Doduse Ljubica je oduvijek mrzila svoje ime, ali kaj je, tu je.

T1
t111
10:59 07.10.2014.

nedavno sam saznao informaciju da je ljupka u vrijeme manekenstva bila... sami mikic je pricao kako su imali redaljku na njoj u jednom bircu, a vidi, na kraju ju je ozenio. mikic i ja smo iz istog mjesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije