Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivi komentari

Traže se statisti koji će se centrom Rijeke prošetati goli i to za ovaj honorar

Šetači i turisti na riječkom Korzu
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/6
10.09.2021.
u 18:05

Produkcijska i casting agencija Serena Pro traži 15-ak statista koji su spremni skinuti odjeću i goli se prošetati Korzom za potrebe snimanja jednog dokumentarca.

Na svojoj Facebook stranici produkcijska i casting agencija Serena Pro objavila je oglas u kojem traže statiste koji će za potrebe jednog umjetničkog performansa Korzom prošetati goli. Otkrili su i koju plaću nude onima koji su spremni odvojiti četiri sata vremena i bez odjeće prošetati centrom Rijeke. 

- Za potrebe snimanja igrano dokumentarnog filma, tražimo NUDISTE isključivo s područja Rijeke ili bliže okolice. Radi se o umjetničkom performansu u kojem 15-ak potpuno golih ljudi treba prošetati Korzom. Honorar: 500 kn. Trajanje snimanja: max 4 sata sa pripremama (probe u odjeći) Datum snimanja: nedjelja 12.9. (ukoliko će vremenske prilike odgovarati). U protivnom se snimanje odgađa na prvi pogodan dan. Molimo zainteresirane da se najkasnije do subote 11.9. do 14:00h prijave na mail: upisi@serenapro.hr
Prijava treba sadržavati:
- ime i prezime
- godinu rođenja
- grad/mjesto trenutnog boravišta
- kontakt broj mobitela
- 2 fotografije (lice i cijeli stas) u odjeći 😊
Hvala hrabrima na prijavi. - napisali su u svojoj objavi, a komentari koji su im pratitelji ostavili ispod ove objave mnoge su nasmijali. Jedna pratiteljica im je napisala kako se za 500 kuna ne skida ni mužu, a neki pratitelji su zaključili kako je to premalo novaca za takav zadatak dok su neki drugi bili zbunjeni zašto se proba održava u odjeći.

- To su zaista smiješne pare za tako nešto. Ko je bio na statiranju obučen zna koliko može biti dosadno, repetitivno i HLADNO na snimanju 4 sata (jer stojiš na mjestu dugo čekajući scenu, sjediš gdje se zatekneš, često na betonu. Pridodajmo tome manjak odjeće i stigmu (ne sram jer tko se srami neće se ni prijavit) koja proizlazi iz šetanja Korzom u takvom izdanju... Honorar bi trebao biti nekoliko puta veći - poruka je jednog komentara.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
18:17 10.09.2021.

ja sam Riječanin, e bogami, **bo majku, baš ću ići u nedjelju tamo, da vidim je li se tko prijavio.

Avatar Drago2603
Drago2603
22:45 10.09.2021.

Dobiješ 500kn za skidanje a dobiješ i kaznu od 800 kn.

MA
marinazmaj
23:31 10.09.2021.

Sramotno je koliko malo agencije placaju za statiranje ..a ovakav oglas treba bojkotirati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije