Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV ŠTOS

Oglasio se i poznati glumac i poslao vlastiti video o krađi piva

Lopov koji izgleda kao David Schwimmer
Foto: Blackpool Police
24.10.2018.
u 19:24

Muškarac je snimljen nadzornom kamerom u Blackpoolu kako u naručju nosi pivu. Policija je fotografiju objavila na Facebooku i našalila se

Britanska policija traži čovjeka koji izgleda David Schwimmer iz megahit-sitcoma koji je ukrao karton pive, a u međuvremenu se o slučaju oglasio i sam glumac.

Muškarac je snimljen nadzornom kamerom u Blackpoolu kako u naručju nosi pivu. Policija je fotografiju objavila na Facebooku i našalila se.

- Pomno smo istražili ovaj slučaj i potvrdili smo da je David Schwimmer bio u Americi na taj datum - objavili su.

Nisu izostale reference na seriju u komentarima.

- Pustite ga. Odrastao je s Monicom. Da nije jeo brzo, ne bi uopće jeo - jedna je od šala.

Na kraju se i sam glumac našalio na svoj račun. Na Facebooku je objavio snimku sebe kako nosi karton pive kroz trgovinu.

- Policajci, kunem se da to nisam bio ja. Kao što vidite, bio sam u New Yorku - napisao je Schwimmer, poželivši policajcima sreću u istrazi.

Pogledajte i video smotanog pljačkaša:

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mi sami
Mi sami
21:05 24.10.2018.

Piva? Da to nije ono pice koje se u hrvatskom jeziku zove pivo ali to znanje ipak trazi minimum edukacije koja je tako nedostizna "novinaru" VL.

NE
Neonacionalist
20:36 24.10.2018.

Stvarno mu nevjerovatno sliči , a svi mi zapravo imamo svoga dvojnika negdje u svijetu ako ne već u svom kraju ili državi , ja sam čak par puta bio zamjenjen za nekog lika iz Klisa koji izgleda jako sličii na mene po kazivanju onih koji su se zabunili pozdravljajući me misleći da sam ja on .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije