Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIP HOP LEGENDE

Tram 11: 'Umrli smo od straha da ovo večeras ispadne dobro'

Tram 11
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/20
12.11.2017.
u 08:36

Pred rasprodanim zagrebačkim Domom Sportova Tram 11 dokazali su da su legende hrvatskog hip hop-a.

Mjesec dana prije koncerta, karte su već bile rasprodane, a posljednjih dana na društvenim mrežama prodavale su se i za 500 kuna. Za usporedbu u pretprodaji prodavale su se za 85 kuna. a tko je bio dovoljno brz uživao je u jednom od boljih koncerata u zadnje vrijeme u Zagrebu.

Velika dvorana Doma sportova jedva je čekala da Tramovci izađu na stage i već uz prve taktove pjesama u dvorani se stvorila nevjerojatna atmosfera. I "tog ima stvarno samo kod nas" jer su dečki zapalili publiku željnu dobrog hip hop koncerta. Više od dva sata svi su repali rime koje su se pjevale prije 20 godina, a na pozornicu su se popeli i Bolesna braća, Renman... Kao da nije prošlo već dva desetljeća od kad su General Woo i Target zadnji put bili zajedno za mikrofonom, sinoć su u Zagrebu jednako uigrano "ubili" mikrofone. 

Zagrebačka je publika nakon svake pjesme Tramovce bodrila gromoglasnim vikanjem i pljeskom, a dečki su čak dva puta odrepali najveće hitove Vrućina gradskog asfalta, Samo kod nas i Hrvatski velikani samo za publiku. 

- Umrli smo od straha da ovo večeras dobro ispadne - priznao je General Woo, a ako je suditi prema tome koliko se publika dobro provela, opravdali su svoj status! Za vrijeme trajanja koncerta snimali su i DVD, a i obećali da će se s publikom vidjeti ponovno. 

Komentara 2

NO
Notorious
11:19 12.11.2017.

Bio ,vidio,i samo mogu tipkati jer progovoriti ne mogu od rapanja.Ljudi svaka cast najbolji ste.Tram 11 4 ever

IS
Iszrian
08:51 12.11.2017.

Rap mi nije primarni žanr glazbe, međutim Tram 11 i Bolesna Braća su mi uvijek imali svojevrsni ''šarm'', naročito potonji zbog zezancije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije