Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugo dijete

Tragičan gubitak nije joj oduzeo nadu! Domaća pjevačica otkrila spol bebe koju čeka

Pamela Ramljak
Foto: Instagram
1/3
08.03.2020.
u 15:40

Pjevačica Pamela Ramljak uskoro će postati po drugi put majka, a sada je otkrila i spol prinove.

Pjevačica Pamela Ramljak koju je hrvatska javnost upoznala kada je sudjelovala na talent showu "Hrvatska traži zvijezdu" nedavno je objavila da će po drugi put postati majka. Na Instagramu je svojim pratiteljima otkrila o kojem spolu se radi!

- Djevojčica je - napisala je kratko ispod fotografije na kojoj pozira u ružičastoj haljini te prigodne balone iste boje. Čestitke su krenule pristizati munjevitom brzinom pa su tako sve najljepše želje zaželjele Minea i Sementa Rajhard, a potom i Ivana Kindl, Paola Valić Bekić i ostali njezini bliski suradnici i poznanici.

Ranije je Pamela otkrila da njen trogodišnji sinčić Antun priželjkuje mlađu seku, a istog je mišljenja i njen suprug Mladen Salajster. Unatoč željama, Pamelina je najveća da se dijete rodi živo i zdravo. Prinova treba stići u kolovozu, a ona dotad održava trudnoću tretmanima zadržavanja ploda zbog čega si svaki dan mora sama davati injekcije.

Prisjetite se svih pobjednika Dore.

To je činila i tijekom trudnoće sa sinom jer je bila doznala kako nosi gen koji uzrokuje zgrušavanje krvi zbog čega je jednu bebu bila izgubila.

- Od šestog tjedna trudnoće sam se počela bosti. Čovjek se na sve navikne. Da nije toga, tko zna bih li se ikada ostvarila kao majka. Tu žrtvu prinosim vrlo rado - zaključila je. 

Inače, Pamela (40) je u braku sa suprugom Mladenom Salajsterom prije tri godine dobila sina Antuna. Tada je otkrila kako je put do majčinstva bio iznimno trnovit. Hrabrost u teškim trenucima, kako je tada ispričala za Gloriju, pronašla je u crkvi i molitvi. Molitve su uslišene kada je sin stigao i postao centar svijeta.

- Nazvali smo ga Antun iz tri razloga: prvi je što smo se na to zavjetovali, moleći za njegovo rođenje u Bazilici sv. Ante Padovanskog u Padovi, drugi jer smo se vjenčali u istoimenoj crkvi u Zagrebu, a treći je najintimniji. Mladenova majka Vlasta preminula je kad su mu bile tri godine od raka, a ona je htjela da joj se sin zove Antun -  rekla je za pjevačica. Dvije i pol godine prije rođenja sina Pamela je izgubila dijete nakon osam tjedana trudnoće, no ona od borbe za majčinstvo nikada nije odustala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije