Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji u šoku

Tragičan epilog potrage: Pronađeno tijelo YouTubera kojeg je pratilo čak 11 milijuna ljudi

Foto: Instagram
1/3
31.07.2019.
u 14:30

Grant Thompson je imao 38 godina, a njegov je kanal bio 321. kanal na YouTubeu prema broju pretplatnika.

Popularni YouTuber, Grant Thompson, vlasnik kanala "The King of Random", poginuo je u nesreći na paraglajdingu, objavili su na spomenutom YouTube kanalu, a sve je potvrdila i Thompsonova obitelj.

Tragedija se dogodila u Sand Hollow State Parku u Utahu, ali službenih detalja još uvijek nema. Nakon što je otišao na paraglajding u ponedjeljak navečer, ispričao je njegov brat Mark za strane medije, Thompson se nije vratio, a policija je tijelo YouTubera pronašla jučer.

Foto: Screenshot YouTube

Mark je rekao da se njegov brat paraglajdingom bavio pet mjeseci, ali je prije toga već skakao padobranom. Njegova ljubav prema ekstremnim sportovima nije im bila nepoznanica. Thompsonov YouTube kanal ima više od 11 milijuna pretplatnika s više od dvije i pol milijarde pregleda. Na YouTubeu snimao je razne eksperimente i trikove vezane uz svakodnevni život koji su vrlo brzo postali jako popularni.

Thompson je imao 38 godina, a njegov je kanal bio 321. kanal na YouTubeu prema broju pretplatnika.

Komentara 2

AN
anteS
16:51 31.07.2019.

Primjer, kako internet mijenja naš mentalitet. U toj vijesti doznali smo kao najvažnije, da je "više od dvije i pol milijarde pregleda" imao njegov kanal na YouTube. To je današnja internetska kultura. Nekad se govorilo: Koliko jezika znaš, toliko vrijediš.. Ili "Znanje je moć". Danas brojimo klikove.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:52 31.07.2019.

Kave li vijesti za naslovnicu vecernjaka. Jos vaznije od one da je neka zena umrla od trovanja dijafragmom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije