Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjenčao se slavni komičar

'Megan je bila kraj mene tijekom teških vremena, ona je moja stijena'

tracy morgan
Foto: Pixsell
1/3
26.08.2015.
u 16:25

Unatoč iznimno teškom oporavku i emotivnoj rani, Morgan je izašao kao pobjednik i vjenčao se sa svojom partnericom Megan Wollover. Intimna svadba u New Jerseyu velika je potvrda ljubavi koja je izdržala sve

Slavni komičar Tracy Morgan prošao je kroz jako tešku godinu oporavka od teške prometne nesreće. U njoj je preminuo njegov prijatelj, dok je Morgan zadobio po život opasne ozljede.

Nedavno je izjavio kako ne može vjerovati da je živ, a dodao je i da gubitak prijatelja neće nikad preboljeti. Unatoč iznimno teškom oporavku i emotivnoj rani, Morgan je izašao kao pobjednik i vjenčao se sa svojom partnericom Megan Wollover. Intimna svadba u New Jerseyu velika je potvrda ljubavi koja je izdržala sve.

– Prva stvar koju sam rekao Megan kad sam je upoznao bila je: Bit ćeš moja žena! Ne šalim se, nisam joj rekao ni ''dobar dan'', a već sam znao da ćemo jednog dana biti u braku. Megan je bila pokraj mene tijekom svih ovih teških vremena. Ona je moja stijena i ne mogu zamisliti veću sreću od ove – rekao je glumac za People nakon vjenčanja. Dirljivom vjenčanju prisustvovao je i njegov sin, koji mu je bio kum, ali i kćerkica para, dvogodišnja Maven. Ona je bacala cvijeće na putu prema oltaru.

>>Tracy Morgan konačno pušten iz rehabilitacijskog centra!

>>Slavni komičar prvi put progovorio o teškoj nesreći koja mu je promijenila život

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije