Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Operirali mu nogu

Tracy Morgan i dalje kritično, no stabilno

Tracy Morgan
Charles Guerin/Press Association/Pixsell
10.06.2014.
u 08:55

- Tracy Morgan i dalje je kritično, no njegovo stanje je stabilno, izjavio je njegov glasnogovornik za People. Komičar je imao automobilsku nesreću te se pričalo da će mu amputirati nogu...

- Tracy Morgan i dalje je kritično, no njegovo stanje je stabilno, izjavio je njegov glasnogovornik za People. Komičar je imao automobilsku nesreću te se pričalo da će mu amputirati nogu. Srećom, Otkrio je njegov glasnogovornik, te vijesti su lažne. Morganova noga je operirana, no nije amputirana. 45-godišnji komičar, zvijezda serije 'Televizijska posla', doživio je tešku prometnu nesreću u subotu ujutro.

U lančanom sudaru tada je sudjelovalo šest automobila. Na mjestu je poginuo Morganov prijatelj i kolega James McNair, a svi ostali teško su ozlijeđeni. Očekuje se da će glumac u bolnici biti još nekoliko tjedana tijekom kojih će se postupno oporavljati. Uz njegov bolesnički krevet stalno je njegova zaručnica Megan.

>>Glumac i dalje kritično, ne zna se hoće li se oporaviti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije