Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKEDONSKI SLAVUJ

Toše Proeski danas bi proslavio 36. rođendan

Toše Proeski
Foto: PROMO
1/5
25.01.2017.
u 11:12

Tošine riječi : ˝Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome˝ i danas žive u svima onima koji su poznavali ovog velikog glazbenika, ali i u onima koji nisu imali tu prigodu.

Fanovi i prijatelji diljem regije i šire, na današnji dan, 25. siječnja, prisjećaju se svog omiljenog pjevača, makedonskog slavuja Toše Proeskog.

Da je živ, Toše bi danas proslavio svoj 36. rođendan. Nažalost, sudbina je zapisala drugačije. U dobi od samo 26 godina Toše nas je prerano napustio, ali je iza sebe ostavio iznimno bogatu glazbenu riznicu.

Veliki čovjek i humanist, tek je mali dio svega onoga što je Toše bio za života. Mladića koji je osvajao prekrasnim osmijehom, prije svega krasila je skromnost, a uvijek je isticao da je ljubav ono što treba pokretati ljude.

U cijeloj regiji nema kolege glazbenika koji za pjevača nije imao uvijek samo riječi hvale. Tošine riječi : ˝Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome˝ i danas žive u svima onima koji su poznavali ovog velikog glazbenika, ali i u onima koji nisu imali tu prigodu.

Za brojne obožavatelje Toše Proeskog, vrijeme je stalo 2007. godine, ali balkanski princ i dalje živi kroz svoje pjesme i djela.

Tako je i danas. Deset godina kasnije, na njegov rođendan, fanovi se prisjećaju makedonskog slavuja.

Foto: Promo

>>Smrću Toše Proeskog prekinuta blistava glazbena karijera

Ključne riječi

Komentara 2

JE
jespis
21:15 25.01.2017.

"Dejgidi, ludi mladi godini Letnavte kako sivi gulabi'

RO
rotuutor
16:06 25.01.2017.

Koga on još zanima Moja prababa da je živa imala bi 120godina i nikom ništa.Pokoj mu duši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije