Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je prvi počeo?

Tony Parker uvjeren da ga je Eva prevarila prije nego on nju

eva longoria
pixsell
08.12.2010.
u 16:51

Još malo pa bivši suprug tvrdi da je gotovo siguran da se između Eve i svjetskog prvaka u biciklizmu Lancea Armstronga događalo “nešto više“ od prijateljstva

Nakon što je Eva Longoria podnijela zahtjev za razvod od supruga Tonyja Parkera zbog ljubavnih afera, procurile su glasine da je i sama bila nevjerna. Parker je navodno, tvrdi “National Enquirer”, sumnjao da ga Eva vara s “jednim od svojih prijatelja”.

Sumnja na nekadašnjeg glumca i voditelja Marija Lopeza, Justina Timberlakea i Leonarda DiCaprija. Parker tvrdi da je gotovo siguran da se između Eve i svjetskog prvaka u biciklizmu Lancea Armstronga događalo “nešto više“ od prijateljstva. Iako se par trudi ostati u prijateljskim odnosima za javnost, iza kulisa je sasvim druga priča. 

Izvori bliski nekadašnjim supruzima tvrde da Eva i Tony već ratuju tko je zapravo kriv za krah njihova braka. Eva je najavila da će iz njega izvući sve što može, a on joj prijeti "istinom u sudnici". Glumica i košarkaš odlučili su se za razvod nakon što su otkrivene lascivne poruke koje je Tony razmjenjivao s Erin Berry, suprugom bivšeg suigrača.

Parker je, navodno, priznao samo opsjednutost s Erin, ali i dalje tvrdi da među njima nije bilo intimnosti.

Ključne riječi

Komentara 2

KU
kukuriku
18:47 08.12.2010.

..tesko da je bilo-bilo sta.., jer svi pricáju da je Amstrong-odreza jaja (kastriran)...da mu nesmetaju...., kako bi posta prvak svita !!

Avatar targus
targus
19:34 08.12.2010.

dečko, ....skuliraj se. manje je bitno kaj on radi s Evom, ali jaja / i to samo jedno / su mu odstranili, jer je imao rak testisa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije