Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POP LEGENDA

Tony Hadley koncertom u Rovinju podsjetio na zlatne dane

Tony Hadley
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/5
21.05.2017.
u 14:52

Hadleyev koncert bio je vrhunac Rovinj Beach Polo Cupa, natjecanja koje je okupilo šest odličnih polo timova

Tony Hadley, pjevač legendarne britanske new romantic grupe Spandau Ballet, održao je koncert sinoć u Rovinju, u sklopu  Rovinj Beach Polo Cupa. Bio je to vrhunac ovog sportskog događaja koji se završava danas.

Tony Hadley
1/9

Brojni posjetitelji na prostoru bivše Tvornice duhana uživali su u klasicima kao što su "True", "Gold", "Only When You Leave" i "Through The Barricades". Inače, Hadley je s grupom Spandau Ballet nastupio u Zagrebu 2009. godine, a sinoć je u Rovinju dokazao da nije izgubio ništa od svojih vokalnih kvaliteta.

- Rovinj je zaista predivan, jako mi je drago što sam došao ovdje. Publika na koncertu je bila fenomenalna, tako da iz Hrvatske nosim samo najbolje uspomene i sigurno se vraćam ponovno - rekao je Hadley.

Pred punim gledalištem Polo arene drugi dan turnira su odigrane tri utakmice, a impresivne akrobacije na konjima u pauzama su izvodili članovi zaklade Eililke Habsburg. Tim Miller pobijedio je tim D1 Milano s 9-5; tim Bentley protiv Veuve Clicquot igrao je s 7-10 dok je rezultat treće utakmice između tima Adris i tima Jana bio 10-13. Polo utakmice na Rovinj Beach Polo Cupu nastavljaju se danas u 14 sati.

U nedjelju, trećeg i posljednjeg dana turnira, odigrat će se još tri utakmice i proglasiti pobjednik drugog Rovinj Beach Polo Cupa.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije