Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nostalgija

Spandau Ballet opet na sceni. I to sa simfonijskim orkestrom

Tony Hadley
DPA/Pixsell
11.03.2013.
u 09:57

Tony Hadley, pjevač legendarnog benda iz osamdesetih, izvodit će najveće hitove Spandau Balleta, a orkestrom će ravnati trenutačno najtraženija dirigentica Anne Dudley

Tony Hadley, pjevač Spandau Balleta, najavio je tri specijalna koncerta na kojima će izvoditi isključivo pjesme svog benda i to uz pratnju simfonijskog orkestra kojim će dirigirati Anne Dudley.

Pioniri novog romantizma, glazbenog i modnog pokreta popularnog osamdesetih godina prošlog stoljeća, Spandau Ballet u to su vrijeme redali hit za hitom, a među najpoznatijima su pjesme "Gold", "Only When You Leave", "Lifeline", epska "Through the Barricades" i dakako njihov planetarni broj jedan "True".

Za vođu Spandau Balleta kažu da je jedan od najboljih pjevača na sceni, čiji je glas još uvijek jednako moćan kao u danima najveće slave prije četvrt stoljeća.

Tri koncerta zakazana su za listopad, u Manchesteru, Birminghamu i Londonu, a svjetska turneja koja bi uključivala i nastup u Hrvatskoj zasad je tek pusta želja brojnih fanova.

Orkestrom koji prati Hadleyja ravnat će hvaljena dirigentica Anne Dudley koja se proslavila nastupima uživo na kojima je sa simfonijskim orkestrom izvodila "Lexicon of Love", kompletni album još jednih legendi iz osamdesetih, grupe ABC.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije