Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirao sve

Tony Cetinski razočarao fanove na koncertu riječima da im neće pjevati skupe hitove, pjevač se brzo oglasio o svemu

Foto: Dren Kastriote Sadikaj/Lara Kozliček
1/9
31.08.2022.
u 22:01

Publika u Baru je nakon ove rečenice mislila da se radi o šali, koje Cetinski često pravi tijekom nastupa, no šale nije bilo, a ni pjevač se nije vratio na pozornicu

Hrvatski glazbenik Tony Cetinski (53) održao je koncert u Baru u Crnoj Gori, a srpski mediji opisali su da je nakon sat i pol pjevanja publici rekao riječi koje su ih razočarale, ali i razljutile. Naime, Tony je zapjevao u okviru manifestacije 'Ljeto sa zvijezdama', a u jednom trenutku obratio se publici riječima: - Budući da je koncert platila Turistička organizacija Crne Gore, a ne vi, koncert je za vas besplatan, tako da vam večeras neću otpjevati moja tri skupa hita.

Publika u Baru je nakon ove rečenice mislila da se radi o šali, koje Cetinski često pravi tijekom nastupa, no šale nije bilo, a ni pjevač se nije vratio na pozornicu, piše Informer.

No, kada je publika shvatila da se glazbenik neće vratiti, publika je ostala šokirana, a zatim su svoje nezadovoljstvo podijelili na društvenim mrežama komentarima s koncerta pa su pisali: "Ovo je neprofesionalno ponašanje i nepoštovanje publike koja je došla čuti tvoje pjesme".

Glazbenik se o svemu oglasio na svojim društvenim mrežama.

- Izjava povodom medijskih natpisa vezano uz koncert u Baru. Zahvaljujem se divnoj publici i TZ Bara koji su odmah shvatili da se radi o tehničkoj grešci i da nikad ne bih skratio koncert, a kamoli uvrijedio publiku i organizatore. Dogodila se tehnička greška, tehničar na razglasu nije shvatio da je moj silazak sa bine bio poziv na bis, pa je umjesto mog povratka na pozornicu, publici puštena glazba što je sugeriralo kraj koncerta. I mom bendu i meni je žao zbog nastalog nesporazuma. Volim vas sve i vidimo se na nekom od idućih koncerata - napisao je Tony.

VIDEO>>Severina o svojoj sestri: 'Godinama zlostavlja vlastitu kćer, a Milan Popović koristi je za svoje potrebe'

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
09:16 01.09.2022.

Ravnozemljaski kamenoglavac.

AU
alkos.u.penziji
04:12 01.09.2022.

zar ovaj ne bi trebo bit u ćuzi.. ubio čovjeka sa autom i nije odležo ni dana..dobar mu odvjetnik

FR
franjo
07:29 01.09.2022.

Samozaljubljeni .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije