Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosni otac

Tony Cetinski: Prva riječ moje kćeri Pije bila je "tata"

tony cetinski
goran stanzl/pixsell
10.03.2010.
u 09:14

Pjevač priznaje kako ne postoji razlika u njegovu odnosu s Pijom i sinom Christijanom iz prvoga braka, ali samo zato što Christian ne živi s njim. Sa sinom, kaže, ima odličan prijateljski odnos.

Pjevač Tony Cetinski, kojega trenutačno gledamo u ulozi člana žirija showa "Hrvatska traži zvijezdu", u intervjuu za časopis Story otkrio je kako je prva riječ koju je njegova kći Pia, koja je nedavno napunila godinu dana, bila "tata".

- Iako je mama stalno s njom, "tata" je bila njezina prva riječ - kaže Tony, koji otkako je malena prohodala strepi nad svakim njezinim korakom, priznajući kako je on po tom pitanju veći paničar od supruge Ivane.

Tony je u razgovoru rekao kako postoji i razlika u odnosu prema Piji i 12-godišnjem sinu Christijanu iz prvoga braka jer Christian ne živi s njim, no unatoč tome, sa sinom ima odličan prijateljski odnos. Još puno prije nego što mu se rodila kći, 40-godišnji pjevač je u nekoliko navrata ponovio kako želi imati kćer.

- I kada sam je "pravio", znao sam da će biti kći. Uvijek sam govorio da će biti kći i pogodio sam. Ženska su djeca drukčija - objasnio je Tony i dodao kako je od Pijina rođenja njegov odnos sa suprugom Ivanom postao odgovorniji.

Komentara 2

KO
koinsky
14:13 10.03.2010.

cenzurirajte svoj polupismeni tekst !

RA
radant
09:54 10.03.2010.

ma bravo toni konjusino , a ja sam baš pomislio da dijete kada progovori prva riječ mu bud kilimandžaro ili onaj grčki kemičar sempervilivitinavihorapilipitikovski aleksandar, ma bravo toni drogirani majmune e baš me zanima koliko ćeš biti u braku sa ovom nesretnicom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije