Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O POLITICI

Tony Cetinski prelomio: 'Imao sam jake pobude za direktan ulazak u Sabor, ali...'

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/7
09.06.2020.
u 10:19

"Samo da vas obavijestim da sam ipak odustao od političkog angažmana, no ne i od našeg cilja. Ja definitivno ne vidim sebe u saborskom društvu koje je trenutačno u tim foteljama. Imao sam jake ponude i velike šanse izvjesnog ulaska direktno u Sabor ali.......... SVE ZNATE", napisao je Tony

Tony Cetinski objavio je na svom Facebook profilu kako se neće politički angažirati, premda je, kako je rekao, imao mnogo ponuda. 

"Samo da vas obavijestim da sam ipak odustao od političkog angažmana, no ne i od našeg cilja. Ja definitivno ne vidim sebe u saborskom društvu koje je trenutačno u tim foteljama. Imao sam jake ponude i velike šanse izvjesnog ulaska direktno u Sabor ali.......... SVE ZNATE....... dok pjevam najjači sam, i tako neka ostane još neko vrijeme. Možda jednog dana, no nadam se da ćemo problem slobodnog izbora ili informiranog pristanka na cijepljenje svejedno uspješno riješiti i bez da sjedim u Saboru."

Foto: Daniel Pavlić

Tony je nedavno u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju kazao kako mu je najbliži kolega Miroslav Škoro.

1/10

"Dobivam pozive da se priključim u više stranaka, ali još se nisam odlučio na taj korak. Stranka u koju bih ja ikada pristupio svakako bi bila suverenističkih načela i ideja, a nikako globalističkih i morali bi svi najprije na detektor laži prije nego bih pristupio u neku stranku.

Tko zna?! Možda postoji takva. Mostovci su više-manje okej, ali Škoro, po mom mišljenju, okuplja jako interesantan profil ljudi oko sebe. Bilo bi najbolje kad bi oni zajedno nastupili. To je moje skromno i nestručno mišljenje. Mislim da Škoro sada ima veliku šansu za trijumf, veću nego na predsjedničkim izborima", rekao je Tony. 

Ključne riječi

Komentara 8

DO
domagoj1492
11:05 09.06.2020.

Ne znam šta ćemo bez ovakvog intelektualca u saboru. Cetinski bi nam tumačio sa govorinice teorije urote - objašnjavao da je zemlja ravna ploha, da moderni lijekovi služe tome da svakog pojedinca CIA prati u stopu i slično...

Avatar dr.pedersen
dr.pedersen
10:51 09.06.2020.

HDZ će na ovo odgovoriti uvođenjem svog glazbenog favorita: Baje Malog Knindže.

ZB
Zoki-Bijela
11:19 09.06.2020.

Teske boje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije