Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO

Tony Cetinski najavio ispunjenje svog životnog sna

Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
1/4
28.01.2020.
u 15:39

- Škola pjevanja ispunjenje je mog životnog sna. Hvala gradu Opatiji, na ukazanom povjerenju. Zajedno ćemo pokušati vratiti glazbu, u sve životne pore ovoga grada. Osim po turizmu, Opatija je bila i ostati će poznata po glazbi i njenim festivalima - kazao je Tony

Jedan od najpoznatijih i najcijenjenijih glazbenika, odlučio je ispuniti jedan od svojih životnih snova. Poznat i kao osoba koja nesebično pomaže mladima, što je nebrojeno puta pokazao, Tony Cetinski otišao je korak dalje. Upravo na današnji dan, 28. siječnja, na rođendan glazbenog doajena Ive Robića, u Opatiji je otvorena škola pjevanja.

Svi itekako pamte ljeto 2018. godine, kada je Ljetna pozornica u Opatiji, bila ispunjena do posljednjeg mjesta najvjernijim Tonyjevim obožavateljima, gdje je održao koncert za pamćenje. Otvaranjem škole, pružiti će se prilika, svima onima koji žele prije svega naučiti, ali i usavršiti svoje pjevanje.

Foto: Arena Hospitality Group

- Škola pjevanja ispunjenje je mog životnog sna. Hvala gradu Opatiji, na ukazanom povjerenju. Zajedno ćemo pokušati vratiti glazbu, u sve životne pore ovoga grada. Osim po turizmu, Opatija je bila i ostati će poznata po glazbi i njenim festivalima. Tiskovna konferencija predstavljanja programa i profesora biti će na danima Dore u Opatiji, u našem Centru Gervais 27. veljače 2020. u 11h. Upisi polaznika kreću 15. ožujka, poručio je Tony.

Mjesto na kojem će škola raditi je Centar Gervais u Opatiji, na adresi Ulica Nikole Tesle 5. Upisi počinju 15. ožujka, ove godine, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj +385 98 9900 645. 

Ključne riječi

Komentara 2

NI
Nina72
23:17 28.01.2020.

Bravo Toni, samo napred!!!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:32 28.01.2020.

Ja ne šetam više mrakom 😮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije