Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRT-ova voditeljica

Tončica Čeljuska pokazala predivnu kći Anušku (28): 'Izgledate kao sestre'

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
23.03.2021.
u 13:00

28-godišnja Anuška inače živi u Švicarkoj sa suprugom i kćeri Amelie koju je na svijet donijela prije tri godine.

Tončica Čeljuska, voditeljica HRT-ove emisije 'U svom filmu', svoje je pratitelje na Instagramu iznenadila posljednjom fotografijom. Iako inače na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije iz studija sa svojim dragim gostima ovog je puta odlučila pohvaliti se zgodnom kćeri Anuškom. HRT-ova voditeljica pozirala je sa starijom kćeri i uz fotografiju stavila tekst pjesme 'Ljubav sve pozlati' koju izvodi Petar Grašo.

U komentarima su se odmah zaredali komplimenti. "Predivne ste", "Ista majka", "Ljepotice", "Kao sestre ste", samo su neki od komentara.

Foto: Instagram screenshot

28-godišnja Anuška inače živi u Švicarkoj sa suprugom i kćeri Amelie koju je na svijet donijela prije tri godine. Sretnu objavu ponosna baka Tončica podjelila je tada u svojoj emisiji „U svom filmu“ i na Facebooku.

-Moj život je od ovog Božića bogatiji za jednu novo voljeno biće, jednu preslatku curicu... na svijet je došla moja unučica, malena Amelie, najljepši Božični poklon koji sam ikada dobila - stajalo je u opisu fotografije na kojoj pozira s unučicom.

Foto: Facebook/TS Auris

Osim Anuške, Tončića ima i mlađu kći Tihanu koju je također dobila u braku sa Zlatkom Čeljuskom od kojeg se razvela prije više od osam godina.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Pogledajte što nam je Mojmira Pastorčić rekla nakon osvajanja Večernjakove ruže:

Ključne riječi

Komentara 16

ZV
zvezdomor
13:29 23.03.2021.

Odkako je onaj mali peško uveo photoshop u primjenu na svim slikama više ne možeš vidjet normalne ljude na normalnim slikama

DA
Darkhorse02
14:00 23.03.2021.

Ajme. Svatko tko je bar na trenutak pogledao njenu emisiju "U svom filmu" mogao je vidjeti da je žena skroz plastična. Izgleda užasno, umjetno. A, šteta. Bila je stvarno lijepa, mogla je biti i ljepotica u zrelim godima. Ovo ne da je photoshop, ovo je totalni fejk. Žalosno. Stvarno ne znam što je došlo ljudima da od sebe rade karikature.

DV
dvor
13:19 23.03.2021.

meni para usi to "pokazala kći Anusku"po meni treba "kćer Anusku" ili .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije