Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova suradnja

Tonči i Massimo predstavili duet 'Fuman'

tonči i massimo
Foto: Screenshot
1/2
23.06.2015.
u 13:45

Intenzivno druženje dvojice mentora u poznatom TV showu spojilo ih je u pjesmi koju je napisala Vjekoslava Huljić na glazbu Tončija Huljića, a u kojoj Tonči i Massimo pjevaju o nesretnoj ljubavi

U nedjeljnoj superfinalnoj emisiji X Factor Adria, Tonči i Massimo izveli su najavljivani duet "Fuman". Ova odlična pjesma definitivno je najveće iznenađenje na glazbenoj sceni i ujedno nastavak Tončijeve priče s njegova dva studijska album "Ka hashish" i "Panika".

Intenzivno druženje dvojice mentora u poznatom TV showu spojilo ih je u pjesmi koju je napisala Vjekoslava Huljić na glazbu Tončija Huljića, a u kojoj Tonči i Massimo pjevaju o nesretnoj ljubavi.

Ne fali mi zlata, karata ni unce
Al' mi fali prijo, fali moje sunce
Al' mi fali ona da se smije
Bože, di mi je?

Ne fali mi prijo šampanj, ni prstaci
Al' mi fale njeni od jubavi znaci
u katrigi samo sidin
I sve puntan i gingam
Se sam i fuman

Brzi ritam i dalmatinski, točnije otočki dijalekt te Tončijev i Massimov "sudar", kako ga je Massimo opisao, rezultirao je pjesmom koja će ovog ljeta postati ultimativni hit. Ona će se uz još jedan ovogodišnji hit "Nisam papak" naći na Tončijevoj skorašnjoj The Best of kompilaciji koja uz nove, sadrži i hitove s albuma "Ka hashish" i "Panika" te kao bonus track pjesme na engleskom: "Delirium tremens", "Mafia (Anarkišta)" te "Lonely (Nisam papak)".

S pjesmom "Nisam papak" Tonči je nastupio na ovogodišnjem CMC festivalu, a sa svojim bendom Madre Badessa nastupit će i na Ljetnoj pozornici u Opatiji, 15. srpnja.

>>Mladen Grdović prozvao Huljiće, Tonči odgovorio: Meni je njega žao. Siroče

>>Premijerno pogledajte Massimov novi spot za pjesmu 'Kladim se na nas'!

Komentara 3

BI
bilipapir
13:13 28.06.2015.

Zakon pisma,sigurno novi hit,dvi legende...

RU
RUS
11:16 29.06.2015.

Sada su se nasla dva jadnika koji sa muzikom muljaju mase vec godinama, ali kod nas izgleda sve funkcinira . O JADA !!!!!

GR
grexbeast
17:29 23.06.2015.

Od ovog mi se riga, fakat onaj osjecaj šmrkljotine i sluzi u stražnjem dijelu grla prije ne kaj sve istovariš van. Hulja kretenčuga i masimo kaj je još ok al fkt da ovak neš vidim.... al aj, uvijek može i gore pa neću previše pljuvat da ne dođe nekaj još gadnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije