Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl

Premijerno pogledajte Massimov novi spot za pjesmu 'Kladim se na nas'!

massimo
Foto: Promo foto National Geographic
1/9
14.06.2015.
u 14:30

Suradnja Massima i Gonza još jednom je rezultirala estetski besprijekornim uratkom.

Radislav Jovanov Gonzo, naš najnagrađivaniji redatelj glazbenih spotova još jednom je odveo Massima na uzbudljivo vizualno putovanje - ovom prilikom u prostore Muzičke akademije u Zagrebu, kako bi snimili artističku minijaturu za pjesmu "Kladim se na nas".

I prije se događalo da po otvorenju nekog novog, važnog prostora Gonzo i Massimo imaju privilegiju prvi snimati u istima (na primjer, videospot „Boje“ je sniman u netom otvorenom zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti). Suradnja Massima i Gonza još jednom je rezultirala estetski besprijekornim uratkom. 

Pjesma „Kladim se na nas“ ujedno je i novi, četvrti radijski singl s Massimovog recentnog albuma „1 dan ljubavi“, a proizišla je iz predivne suradnje sa sarajevskim autorom Amilom Lojom i producentom Nikšom Bratošem.

U spotu se, uz Massima,  pojavljuju bubnjar Dražen Scholz te basist Robert Vrbančić. 

Massimo, koji je trenutno zaokupljen žiriranjem u TV showu „X factor Adria“, kroz ljeto planira nekoliko koncerata a izdvaja se spoj zvijezda i kamena – 12.8. u Šibeniku, u prostoru Tvrđave sv. Mihovila, te 14.8. na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

>>Massimo: Žao mi je zbog Nikole, Nina Simić večeras nije bila na nivou ovog natjecanja!

>>Premijerno pogledajte Massimov „1 dan ljubavi“!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije