Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sedma sezona

Tomislav Pavlović pobjednik je showa 'Farma More i Maslina', kući odlazi s pola milijuna kuna

Foto: Nova TV
1/6
30.12.2020.
u 23:58

Sa svakim prelaskom mogli su prenijeti po jednu lopticu, a pobjednika je odlučio finalni ručni poligon gdje se Tomislav pokazao kao farmer čeličnih živaca i mirne ruke te tako jedini uspio balansirajući sve tri loptice utjerati u pripadajuće rupice.

Sedma sezona popularnog showa iznjedrila je novog pobjednika Farme – u troboju s Dorom i Princeom, Tomislav je izašao kao pobjednik osvojivši tako iznos od 500.000 kuna. ''Kada je upala ta zadnja loptica, hvala Bogu, kao da mi je kamen pao sa srca, a tako isto sam i ja pao na onaj pod čisto da se zahvalim dragom Bogu i svim ljudima koji su navijali za mene. Osjetio sam tu njihovu podršku koja mi jako puno znači'' izjavio je Tomislav Pavlović.

Foto: Nova TV

U finalnom dvoboju superfinaliste dočekao je poligon u kojemu su najprije morali prepiliti dasku, a potom se s njom poslužiti kako bi prešli most sastavljen od konopa. Sa svakim prelaskom mogli su prenijeti po jednu lopticu, a pobjednika je odlučio finalni ručni poligon gdje se Tomislav pokazao kao farmer čeličnih živaca i mirne ruke te tako jedini uspio balansirajući sve tri loptice utjerati u pripadajuće rupice. ''Čuo sam odmah izjavu od svog sina koji je rekao pobijedit ćeš tata i ta slika mi se stvorila prva pred očima. Sutra ću doći doma točno onako kako sam htio'' poručio je Tomislav.

Foto: Nova TV

Nešto prije samog troboja farmere je posjetio mentor Jure kako bi se oprostio s njima. Farmeri su mu predali zastavu, ali i otpjevali pjesmu koju su skladali samo za njega. ''Pogodili su u sridu, znači da su me razotkrili. Stvarno su me dirnuli beskrajno, nisam imao riječi. Poklonili su mi ono što ja jesam, a to znači pjesmu. To mi je najdraži poklon. Bili su dobri, predivni'', kazao je Jure ne skrivajući suze te zaključio: ''Dirnulo me je u dušu. Ovako emotivan dan nisam ni blizu očekivao, ali to je ta ljudska spontanost!''

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije