Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tomislav Bralić i klapa Intrade oduševili publiku u Cave Romane

Foto: Nataša Sundara, NuNu Media
1/15
22.07.2022.
u 13:59

Tomislav Bralić i klapa Intrade oduševili su publiku u Vinkuranu koja je bezrezervno uživala u trećoj koncertnoj večeri Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane, kulturnog podija Medulinske rivijere.

Iznimni čuvari klapskog pjevanja, nematerijalne baštine čovječanstva, na jedinstven su način prezentirali kulturne vrijednosti Lijepe naše i stranim posjetiteljima koji su uživali u starom rimskom kamenolomu. Doživljaj prostora uz osebujnu glazbenu ekspresiju i dojmljiv emotivni naboj fantastična je kulturna razglednica Istre i Hrvatske.

Nakon fenomenalne izvedbe Tomislava Bralića i klape Intrade koji su nadahnuti prostorom i reakcijama publike produžili svoj nastup u goste dolazi Queen Real Tribute bend. Njihov koncert koji će se održati 28. srpnja ne propuštaju svi zaljubljenici u Qeenovce. Ivan Ristanović, Radoš Ćapin, Nenad Bojković i Ivan Đerfi impresionirat će vas izvedbom kao što to čine diljem Europe.

I want to break free, Don't stop me now, We will rock you, The show must go on… - ne samo da su sjajne izvedbe nego i genijalne poruke koje će vas nadahnuti za jedan novi životni uzlet. Upravo ovakav jedan koncert gdje pouzdano znamo da će se doslovno glazbeno oživjeti legendarni bend i Freddie Mercury uz sjajan spoj s božanstvenim prostorom vinkuranskog kamenoloma je ovoljetni must be. Očekujte večer koja će napojiti svaku vašu stanicu dodatnom dozom energije, snagom, zadovoljstvom...

Grand finale Festivala održat će se 29. srpnja veličanstvenim koncertom Music for the future orkestra uz glazbene goste Anu Rucner i Policijsku klapu sv. Mihovil. Orkestar okuplja mlade glazbenike iz Ukrajine koji su svoj dom napustili samo sa svojim instrumentom. Kako bi sigurno napustili svoj dom pomogli su im slovenski umjetnici. Danas nastupaju kao orkestar čija je kulturna svrha i promocija mira kako bi prestale ratne strahote.

Festival se održava pod pokroviteljstvom Općine Medulin i Turističke zajednice Općine Medulin, a koncert za pomoć ukrajinskoj djeci i uz potporu Ministarstva unutarnjih poslova RH. Partneri su Coca-Cola, Romerquelle, Marčeta vina, Karlovačka pivovara, Roto svijet pića, Bonaca restaurant&lounge bar i Arena Hospitality Group.  Informacije o Festivalu i ulaznice za koncerte koji počinju u 21 sat potražite na caveromane.com mrežnoj stranici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije