Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO FANOVE

Sting nakon 20 godina ponovno napunio Arenu i počastio najvećim hitovima

Stingov koncert u pulskoj Areni nakon 20. godina
Foto: Dusko Marušić/PIXSELL
1/14
26.07.2017.
u 22:35

Sting ove godine obilježava 40 godina od dolaska na svjetsku rock scenu s grupom The Police

U sklopu svjetske turneje "57th & 9th", Sting je u srijedu navečer održao koncert na ljetnoj pozornici prepune pulske Arene.

Sting, koji ove godine obilježava 40 godina od dolaska na svjetsku rock scenu s grupom The Police, u Areni je nastupio nakon punih dvadeset godina. Turneja "57th & 9th" počela je početkom veljače, a slavni glazbenik na njoj predstavlja novi istoimeni album na kojem je pokazao raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova.

Stingov koncert u pulskoj Areni nakon 20. godina
1/14

Tijekom koncerta u Areni je pred nekoliko tisuća posjetitelja izveo nove pjesme ali i dobro poznate starije hitove. Na pozornici mu se pridružio i sin, svestrani glazbenik Joe Sumner.

Bio je to jedini koncert u regiji britanske zvijezde. Kao predgrupa nastupio je domaći pop rock band "Buđenje"

Nakon Europskog dijela turneje slijedi Centralna i Južna Amerika te Azija, a onda se vraća u Europu na dogovorene nastupe na odabranim ljetnim festivalima. S obzirom na veliki uspjeh i posjećenost koncerata i odlične kritike, menadžment turneje odlučio je dodati još tri datuma početkom rujna u Sjevernoj Americi.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
00:16 27.07.2017.

vidim ja guzva u prometu i cujem da se neko dere...znaci sting bio a ja mislio opet nex davi na kastelu...

PR
prajdali100
06:46 27.07.2017.

L e g e n d a !

US
USA
08:44 27.07.2017.

Bio je u Puli prije 10 godina ili cak i manje. Kur..vi novinari apsolutno nista nisu u stanju napisati, a da nema gresku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije